741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de Week: De laatste loodjes!

Vrijdag 1 juni 2012 - Ilona Zoomer

De meeste stageperiodes zijn begonnen in februari. Ze duren meestal vijf maanden. Vandaag is het 1 juni. En dat betekent…?
Het betekent dat de laatste maand vandaag is ingegaan. Voor sommigen van jullie zit het er net op, voor anderen bijna en dan is het eindelijk zover: zomervakantie!

Over het algemeen kunnen we concluderen dat jullie (op Twitter) nog niet echt bezig zijn met het uitzoeken van een vakantiebestemming. Spanje? Luxe villa? Frankrijk? Camping? Backpacken? Vijfsterren hotel? In theorie kan het allemaal, maar wat op dit moment de boventoon voert in de Twitter-timelines: de laatste loodjes. Die lood- en loodzware laatste loodjes. Met je neus in de boeken en je gedachten bij de Côte d’Azur. Afstudeerscripties, stageverslagen, evaluatierapporten, beoordelingsgesprekken, examens… alsof er geen einde aan komt.

We willen al die last-minute-zwoegers graag een hart onder de riem steken. Hou vol! Jullie kunnen het! Voor je het weet is het vakantie. Neem eventjes pauze – stel jezelf voor in een hangmat, op een parelwit strand, nippend aan cocktails uit een uitgeholde kokosnoot.
Lukt dat?
Mooizo. En dan nu weer aan het werk. We zijn er bijna!

Trefwoorden:

Stage Tweet Week Laatste Loodjes