741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de week: Oeps-momentje

Vrijdag 12 april 2013 - Charlotte Portielje

Niemand is perfect en iedereen maakt weleens een foutje. De kans is groot dat dit ook voorkomt op stage. Het kan voorkomen dat je iets verkeer opvat, bestanden kwijtraakt, iets verkeerds eruit floept of iets kapot maakt. De één is wat handiger dan de ander en dan kan er wel eens iets mis gaan. Fouten maken is menselijk, maar dat maakt het schaamte gevoel niet minder. Sommige stagiairs delen hun oeps momentje op Twitter.

Wat hebben we het toch zwaar als studenten. Zó zwaar dat we zelfs onze ogen met moeite open kunnen houden op stage. Of dat je ogen ’s ochtends niet open willen gaan. Tja, verslapen en vermoeidheid is een veel voorkomend probleem bij stagiairs. Sharon, Tirsa en Rick hadden last van dit probleem.

 

 

 

Roos vond het ook allemaal iets te zwaar worden en gaf haar zelf een dagje vrij. Tja, dit zorgde ervoor dat ook Roos een oeps-momentje kreeg toen ze terugkwam op haar stageplek.

 

 

 

Buiten verslapen en in slaap vallen om zijn er nog andere  oeps-momenten. Zo liet Basy het brandalarm afgaan op stage en had Astrid ook een blunder op haar stage.

 

 

 

Fijn weekend allemaal!

Trefwoorden:

Stage Schaamte Blunders Oeps