713 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de Week: Taart

Vrijdag 29 juni 2012 - Ilona Zoomer

Vandaag is er taart op de redactie van Stagemotor. Niet omdat er iemand jarig is of we nu per se iets te vieren hebben. Nee, we hebben taart omdat onze stagiaire vandaag haar laatste dag heeft. En die stagiaire, dat ben ik!

Een echte afscheidstaart dus. Want na vandaag is het voorbij en kom ik noooooit meer terug. Ik ben niet de enige – op Twitter zien we volop traktaties als dank voor een mooie en leerzame periode. Zo’n heerlijk Hollandse gewoonte, vind ik altijd. Een traktatie kan altijd, ongeacht de gebeurtenis. Als er maar iets gebeurd is. Iemand jarig? Taart! Kind geboren? Beschuit!
Maar goed, zo’n laatste dag is toch wel dubbel. Aan de ene kant blij dat het vakantie is, aan de andere kant heb je maanden doorgebracht met collega’s, was het hartstikke gezellig en is er uiteraard het nodige geouwehoerd tussen de bedrijven door. Moet ook kunnen, toch?

Via deze weg wil ik mijn collega’s bedanken voor alle gezelligheid en wens ik mijn opvolgster heel veel plezier en succes!
Ik ga niet sentimenteel worden, maar ik verwacht uiteraard wel een daverende afscheidsspeech, bloemen en een customized Stagemotor.nl t-shirt, dat begrijp je zeker wel.

Wat het eten betreft: ik heb slagroomschnitt, choco-kokoscake en bolussen meegenomen. Éen ding is in elk geval zeker: niemand gaat vandaag hongerig naar huis. Fijn weekend!

Hieronder een kleine greep uit de het-is-de-laatste-dag-tweets:

 

Trefwoorden:

Stage Tweet Week Taart Afscheid