741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de Week: Terrasdag

Vrijdag 16 maart 2012 - Ilona Zoomer

Het was gisteren nog niet zozeer Rokjesdag – het vrouwvolk koos toch nog veilig voor de broek – maar het was wel de eerste échte lentedag waarop we massaal neerstreken op het dichtstbijzijnde terras. In de zon, drankje in de hand en genieten maar!
We hebben officieel afscheid genomen van Koning Winter, de bibbertemperaturen, de sjaals, handschoenen en de sneeuw die het hele spoorwegsysteem plat wist te leggen. Alweer.
Kortom: welkom, lente. We hebben je gemist.

Tsja, als je op zo’n mooie lentedag op stage bent, is het begrijpelijk dat je baalt. Dat snappen we. Maar geloof ons, je bent niet de enige.

Toegegeven, wij hadden gisteren ook liever op het terras gezeten. Die eerste lentedag wil je toch optimaal benutten, de broodnodige vitamine D absorberen en al die vrolijke mensen om je heen zien. Het werk gaat nu eenmaal door en daar kan niemand iets aan doen. We kunnen alleen proberen om het leven op stage iets draaglijker te maken. Bijvoorbeeld met een lekker ijsje om het begin van de warme dagen eens goed in te luiden. Een raam openzwaaien wil ook wel eens helpen.

Aan één dag lente hebben wij Nederlanders uiteraard nooit genoeg. We willen meer, beter, warmer, zonniger! En wel nu! Maar helaas. We hebben eens naar het weerbericht gekeken. Het antwoord van Moeder Natuur op ons geklaag en gesmeek? Een weekend vol bewolking en regen.
En daar moeten we het maar mee doen.

Nog één tweet dan. Om het af te leren. Eentje waar we best om moesten lachen:

Fijn weekend!

 

Trefwoorden:

Tweet Week Lente Terras