741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de Week: Vakantie

Dinsdag 19 juni 2012 - Ilona Zoomer

Dames en heren, Twitter stroomt over. Tweets over de vakantie dobberen over de timeline als een rubberbootje op de golven. Stagiairs en scholieren zijn bijna klaar – voor sommigen nog een paar dagen of een week, maar iedereen heeft zijn of haar koffer al klaarstaan. Waar iedereen naartoe gaat? Geen idee. Maar ‘vakantie’ is hier het toverwoord.

Ik geef ze groot gelijk. Na een stage van pakweg vijf maanden is het ook wel mooi geweest, toch? Je hebt ervaring opgedaan in de praktijk, lol gemaakt met collega’s, je werk is bijna klaar en dan heb je vakantie. Na deze stage zijn sommigen van jullie afgestudeerd en wel – klaar om de arbeidsmarkt te bestormen met jullie charme en vaardigheden, een andere studie te doen of een wereldreis te maken, gewoon omdat het kan. Anderen gaan verder met school – of dat nu het laatste jaar is of niet, de schoolbanken zien er nu best aantrekkelijk uit, nietwaar?

Eerder waren die laatste loodjes al een onderwerp in deze rubriek, nu kunnen we met z’n allen fijn vakantieplannen gaan maken.

 

Laten we alleen wel hopen dat bovenstaande voorspelling niet juist is…

Er zit misschien niet zo heel veel variatie in de tweets, maar jullie zijn het massaal met één ding eens: VAKANTIE!

 

Trefwoorden:

Stage Vakantie Tweet Week