741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de Week: Ode aan de vrije dag

Woensdag 16 mei 2012 - Ilona Zoomer

Het leven van een stagiair gaat niet altijd over rozen. We maken lange dagen, werken hard, verdienen weinig en houden bijna geen vrije tijd over. Met een beetje pech ben je ook nog het sloofje van de baas, een wandelend koffiezetapparaat, of hebben je collega’s je gedegradeerd tot persoonlijke assistent en/of voetveeg.
Wij hopen dat het horrorgehalte van de stagiairs over het algemeen een stuk lager ligt, maar we kunnen ons wel voorstellen dat een vrije dag op zulke momenten een geschenk uit de hemel moet zijn.

Morgen is het donderdag en donderdag is het Hemelvaart. Dat betekent dat we met z’n allen weer kunnen genieten van een extra vrije dag. Knoop er de vrijdag ook aan vast en je hebt een megalang weekend, waarbij je lekker kunt doen wat je zelf wilt en weer een beetje kunt opladen voor de komende tijd. Ook niet geheel onbelangrijk. Een weekend heeft maar twee dagen en zoals we allemaal weten, zijn die twee dagen veel te snel voorbij.
Wij vinden zo’n korte werkweek ook fijn. Vandaar dat de Tweet van de Week er ook bij hoort, ook al is het woensdag.

We zien opgetogen tweets wat betreft deze surrogaatvrijdag, en dat vinden wij uiteraard geheel terecht. Alvast een heel fijn weekend!