741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan

Uitgebreid zoeken

Zoekresultaten filteren

Minimaal Opleidingsniveau

Stagevergoeding


Stages in Stadskanaal (3)

Stadskanaal x
Wijzig zoekcriteria

plaats_je_cv

Plaats je CV en word gevonden door bedrijven

CV plaatsen
Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!
E-mail:
30 May 2019

Ambitieuze HBO student HBO applicatie ontwikkeling

Groningen

Meeloopstage, Afstudeerstage, Onderzoekstage,
Traineeship - Minimaal niveau: HBO

Wat je gaat doen Je gaat bezig om de applicaties verder te ontwikkelen. Dit doe je door actief (mee) te programmeren aan de applicaties. Maar ook zal je tijd besteden aan het eval ...

location bulletGroningen
location bulletHBO
location bullet 200
Lees meer »
13 May 2019

Stage MBO4 student ontwikkeling webapplicaties

Groningen

Meeloopstage, Afstudeerstage, Traineeship - Minimaal niveau: MBO

Locatie:                      Groningen (Hoendiep)Soort werk:          &nbs ...

location bulletGroningen
location bulletMBO
location bullet 250
Lees meer »
10 May 2019

Ondernemende Stagiair Bedrijfseconomie/Accountancy

Groningen

Meeloopstage - Minimaal niveau: HBO

Taakomschrijving Welkom bij ons bedrijf! Wij geloven in de kracht van slimme oplossingen. Elke dag werken wij samen met onze klanten aan de toekomst van hun bedrijf. Door onze ke ...

location bulletGroningen
location bulletHBO
location bulletIn overleg
Lees meer »

Stages in Stadskanaal

Zoek je een leuke en leerzame stage of afstudeerplek in Stadskanaal? Stadskanaal is een mooie gemeente en heeft je erg veel te bieden. Op het gebied van recreatie is er in Stadkanaal altijd iets te doen. In het centrum vind je de drukte en gezelligheid. Je kunt er leuk winkelen, er zijn veel horecagelegenheden, je kunt de bioscopen en theaters bezoeken, musea bezoeken en er worden elk jaar veel evenementen georganiseerd. Stages in Stadskanaal vind je in verschillende sectoren, denk aan: kunst, cultuur, marketing, economie, techniek, sport, recreatie, vrijetijd, evenementen, journalistiek, toerisme, onderwijs, etc.

Omgeving 

In Stadskanaal kun je ook heel goed de rust opzoeken. De omgeving en natuur om de gemeente zijn erg mooi. Je kunt verschillende wandelingen en fietsroutes maken. In de omgeving van Stadskanaal vind je ook veel campings, bungalowparken, bed and breakfasts en hotels. De gemeente is druk bezocht door toeristen van binnen- en buitenland. Een stage in Stadkanaal is dus erg veelzijdig!

Wil jij Stadkanaal ontdekken door een leuke stage of afstudeerplek? Via onze website www.stagemotor.nl kun je nu direct solliciteren! In het onderstaande overzicht vind je de laatste stages uit Stadskanaal en omgeving. Solliciteer direct of schrijf je in op onze website! Op die manier weten wij waar jij naar op zoek bent en kunnen we je per mail op de hoogte houden van de nieuwste en diverse stages en afstudeerplekken in Stadskanaal!