713 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan

Uitgebreid zoeken

Stages in Waddeneilanden (0)

Waddeneilanden x
Wijzig zoekcriteria

plaats_je_cv

Plaats je CV en word gevonden door bedrijven

CV plaatsen
Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!
E-mail:
Helaas op basis van jouw zoekcriteria hebben we geen stages kunnen vinden. Pas het zoekresultaat aan door in het rechter menu jouw zoekopdracht te verfijnen.

Stages in Waddeneilanden

Zoek je een leuke en leerzame stage of afstudeerplek op de Waddeneilanden? De Waddeneilanden bestaan uit vijf mooie eilanden met elk een eigen beleving. Als je op de Waddeneilanden bent heb je automatische een vakantiegevoel en lijkt het alsof je heel erg ver weg bent van de rest van de wereld. De sfeer op de eilanden is ontspannen en gezellig. De eilanden worden druk bezocht door toeristen van binnen- en buitenland. Een stage op de Waddeneilanden heeft je erg veel te bieden! Met de vele stages in verschillende sectoren kun je je goed ontwikkelen en kun je erg veel leren.

Texel en Terschelling

Texel en Terschelling zijn eigenlijk de meest populaire eilanden. Je kunt op de eilanden genieten van de natuur en omgeving. Er worden verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd. Op de eilanden vind je mooie bossen, weilanden, natuurgebieden en natuurlijk ook de leukste stranden. De Waddeneilanden hebben erg brede stranden met veel leuke strandtenten. 

De kleine dorpjes op de Waddeneilanden worden ook druk bezocht. Je vindt er aparte winkeltjes, leuke restaurants, een bioscoop, mooie terrassen en veel hotels en restaurants. Het uitgaansleven op de Waddeneilanden gaat ook door tot in de vroege uurtjes. Vooral vakantie vierende jongeren en studenten maken het nachtleven onveilig. Op de eilanden vind je erg veel campings, vakantieparken, hotels, vakantiehuisjes en appartementen. Op de Waddeneilanden zal je je nooit vervelen! Denk aan stages in sectoren al toerisme, horeca, vrijetijd, natuur, recreatie, techniek, evenementen, communicatie, media, zorg, onderwijs, economie, marketing, etc.

Wil jij de Waddeneilanden ontdekken door een leuke stage of afstudeerplek? Via onze website www.stagemotor.nl kun je direct solliciteren! In het onderstaande overzicht vind je de 100 laatste stages op de Waddeneilanden en omgeving. Solliciteer direct of schrijf je in op onze website. Op die manier weten wij waar jij naar op zoek bent en kunnen we je per mail op de hoogte houden van de nieuwste en diverse stages en afstudeerplekken op de Waddeneilanden!