713 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.

Stages in Winterswijk (2)

Winterswijk x
Wijzig zoekcriteria

plaats_je_cv

Plaats je CV en word gevonden door bedrijven

CV plaatsen
Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!
E-mail:
20 July 2019

Stagiair(e) Communicatieadviesbureau

Doetinchem

Meeloopstage - Minimaal niveau: HBO

Wij zijn een communicatieadviesbureau, gespecialiseerd in de agri- en foodbusiness. Onze activiteiten omvatten advisering en planning van communicatie en de uitvoering ervan. Dit v ...

location bulletDoetinchem
location bulletHBO
location bulletIn overleg
Lees meer »
17 January 2019

Afstudeerstage 3D printen

Terborg

Afstudeerstage, Onderzoekstage - Minimaal niveau: HBO

Op zoek naar een uitdagende HBO of WO Afstudeerstage 3D printen? Binnen het start-up bedrijf wordt onderzoek gedaan naar het gebruik van 3D printen in combinatie met metaalgieten. ...

location bulletTerborg
location bulletHBO
location bulletIn overleg
Lees meer »

Stages in Winterswijk

Zoek je een leuke en leerzame stage of afstudeerplek in Winterswijk? Winterswijk is een gezellige stad waar erg veel te doen is. De omgeving van Winsterwijk is benoemd tot Nationaal Landschap. Je kunt er genieten van de natuur en de rust. Je kunt er fiets- en wandelroutes maken en verschillende bezienswaardigheden opzoeken. Ook vind je in de omgeving van Winterswijk voor de vele toeristen mooie campings, vakantiehuizen, bungalowparken, hotels en bed and breakfasts.

Binnenstad

In de binnenstad van Winterswijk is ook genoeg te doen. Je kunt de kunst en cultuur proeven en naar verschillende musea, exposities en theaters gaan. Ook kun je in het centrum gebruik maken van de vele horecagelegenheden. Je vind in Winsterwijk de mooiste restaurants en de gezelligste cafés. Ook vind je op de vele pleinen gezellige terrassen die druk bezocht worden. Een stage in diverse sectoren in Winterswijk heeft je erg veel te bieden!

Wil jij Winterswijk zelf ontdekken door een leuke stage of afstudeerplek? Via onze website www.stagemotor.nl kun je direct solliciteren! In het onderstaande overzicht vind je de laatste stages uit Winterswijk en omgeving. Solliciteer direct of schrijf je in op onze website. Op die manier weten wij waar jij naar op zoek bent en kunnen we je per mail op de hoogte houden van de nieuwste en diverse stages en afstudeerplekken in Winterswijk!