988 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Productmanagementstage bij filmmaatschappij in Hilversum

25 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Hilversum
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Staf / Advies / Consultancy
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Vanuit een prachtig kantoor in hartje Hilversum brengen wij lokaal en internationaal aangekochte speelfilms en tv-series op de Nederlandse en Belgische markt!

Onze dvd- en blu-ray catalogus liegt er niet om; Nederlandse series als Penoza en Overspel, Engelstalige series als Narcos, Hemlock Grove en The Night Manager, natuurdocumentaires van BBC en National Geographic, Amerikaanse speelfilms en bekende kinderseries als Thomas de Stoomlocomotief en Brandweerman Sam behoren allemaal tot ons pakket. Van al deze films en series moet een Nederlandstalig Home Entertainment-product worden gemaakt en op een weloverwogen manier in de markt worden gezet.

Vanaf het moment dat de verkoop-rechten voor een film of serie door ons is vastgelegd, is het product- en marketingteam verantwoordelijk voor de complete levensfase van het product!

Als stagiair kun je ons helpen met aansturen van de designstudio voor het opmaken van de verpakking, het inzetten van de ondertiteling en mastering bij externe partnerbedrijven, en daarnaast ben je bezig met PR en advertenties voor deze producten. Daarbij denk je steeds zowel vanuit de consument als vanuit onze klant: de retailer. Ook interne communicatie is belangrijk: vanuit de productafdeling zorg je ervoor dat onze accountmanagers en de rest van de collega’s zo goed mogelijk op de hoogte zijn van de nieuwe releases.


Vereisten

Profiel: 3e of 4e jaars HBO student Media & Entertainment Management / Media, Marketing & Publishing / Commerciële economie / Media Informatie Communicatie / Grafisch Intermediair / etc.

We zoeken een creatief, stressbestendig en punctueel persoon met affiniteit voor ons product. Je kunt zelfstandig en planmatig werken en bent je bewust van het belang van deadlines. Je hebt een goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift. Ervaring met Adobe-programma’s zoals Acrobat Pro en Photoshop is een pré.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Trefwoorden

film  tv-series  dvd  blu-ray  productmanagement  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een full-service mediabedrijf dat entertainmentcontent produceert, creeert en distribueert voor de totale markt, zowel B2B als voor consumenten.

We hebben meerdere productiebedrijven en treden we op als (co)producent van Nederlandse speelfilms en ontwikkelen wij TV formats.

De handelsonderneming bedenkt, maakt en vermarkt trendartikelen voor de speelgoed- en huishoudelijke markt. Een tv zender is de nieuwste toevoeging tot de groep.

Wij zijn een ondernemende, nuchtere club, die handelt vanuit een realistisch beeld om voor alle partijen een winsituatie te creeren.

Wij zijn goed in vorm, maar uiteindelijk gaat het om de inhoud die wij te bieden hebben!Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.