1.004 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Duurzame slimme technische oplossing in Rotterdam

24 oktober 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rotterdam
Soort werk: Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig
Elektrotechnisch / Electronica
Technisch / Klusser / Monteur
Branche: Electrotechniek
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 400
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij maken en leveren oplossingen voor de industrie. Door verschillende technieken op een creatieve manier te koppelen lossen we voor onze klanten problemen op. Daarbij gebruiken we de kennis en ervaring van onze ruim 50 medewerkers en zusterbedrijven binnen onze groep.

Jouw opdracht Na jaren produceren van remweerstanden, waarbij de energie verloren gaat in warmte gaan wij de volgende stap zetten naar energie opslag en hergebruik. De opdracht is d.m.v. converters (vermogens elektronica) en batterijen een systeem op te bouwen zo dat remenergie opgeslagen wordt en later hergebruikt kan worden voor diverse doeleinden. Met de opgedane kennis gaan we tevens oplossingen aanbieden voor opslag van energie in andere toepassingen, denk hierbij aan bijvoorbeeld zonne-en windenergie. Met deze oplossing leveren wij een duurzamer product waar onze klant meer mee kan. Wanneer de concept-oplossing werkt, zet je deze om in een productiewaardige oplossing. Zodat de klant deze ook écht kan gebruiken. Lijkt het je leuk om gezamenlijk een idee om te zetten in een échte oplossing? Reageer dan op deze Afstudeerplaats. Wat wij bieden Je wordt onderdeel van een team van ons. Je kunt vertrouwen op de kennis en ervaring van je gemotiveerde collega’s. Je bent onderdeel van het project van begin tot eind, waarbij je ook met onze klant in contact komt. Je krijgt veel vrijheid én kunt rekenen op uitgebreide begeleiding en ondersteuning met aandacht voor je ontwikkeling en groeimogelijkheden. Voor specifieke kennis brengen we je in contact met collega’s van onze zusterbedrijven, zowel voor software (divisie Industriële Automatisering) als productie.

Jouw bagage Je bent ondernemend en hebt een affiniteit met: - vermogens elektronica; - energie opslag. Je studeert: - Hbo Technische studie pré vermogenselektronica o.i.d..

Solliciteren Stuur je CV en motivatie door te klikken op de 'Solliciteer direct' button.

Bij ons werken wij als groep van specialisten aan het mogelijk maken van de volgende stap voor onze klanten. Met 900 medewerkers zijn wij gespecialiseerd in het toepassen van elektromechanische en industriële techniek voor onze klanten in de industriële sector en infrastructuur. Daarnaast verzorgen wij het ontwerp, de levering en het onderhoud van gebouwgebonden installaties. Op die manier zorgen wij voor onze klanten voor soepel lopende productieprocessen en kwalitatieve eindproducten.

◾Specialisten in elektromechanische en industriële techniek ◾Met een breed netwerk ◾


Vereisten

Jouw bagage Je bent ondernemend en hebt een affiniteit met: - vermogens elektronica; - energie opslag. Je studeert: - Hbo Technische studie pré vermogenselektronica o.i.d..

Verder ben je enthousiast, creatief, leergierig, energiek en pro-actief.Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 1 jaar
Startdatum: Per direct / Feb 2018 / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.