1.041 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage bij een internetbureau in Rijswijk

20 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rijswijk
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 450
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wie zijn wij?
Wij zijn een full-service internetbureau waar ruim 26 professionals werken voor uiteenlopende klanten die wij helpen met het verbeteren van hun online communicatie. We werken met de nieuwste technieken en best-practices in combinatie met de nieuwste ontwikkelmethodes. We ontwikkelen projecten in de programmeertalen .NET (op basis van Lynkx, een in-house ontwikkeld framework) en JavaScript. We zijn dan ook een dynamisch bureau waar professionaliteit, persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit belangrijke waarden zijn.

Ons team wordt altijd versterkt door een aantal stagiaires. Ze houden ons up-to-date op het gebied van internet, hebben een verfrissende en vernieuwende kijk op zaken en houden ons daarom scherp. Bij onze organisatie ben je als stagiair dan ook een volwaardig lid van ons team en  krijg je een vaste begeleider die voldoende tijd heeft om je te ondersteunen en helpen.

De stage

 • Bij onze organisatie bieden wij je de mogelijkheid voor een meeloop- of afstudeerstage. Je maakt bij onze organisatie deel uit van een ambitieus team met passie voor online technologie. Tussen ervaren experts leer jij de fijne kneepjes van het vak. Je stageplek is onderdeel van het team waarin je samenwerkt met senior developers en interactie ontwerpers die je graag bijstaan om hun ervaring met je te delen.
Werkzaamheden
 • De meeloopstage houdt in dat je actief meewerkt aan lopende projecten voor onze organisatie en haar diverse klanten. De werkzaamheden variëren afhankelijk van je opleiding, vaardigheden en voorkeuren. We hebben veel ervaring met stagiaires en de diverse opleidingen en weten dan ook goed welke werkzaamheden en opdrachten goed aansluiten bij welke opleiding.
 • De afstudeerstage is vooral gericht op een eigen opdracht die je merendeels zelfstandig uitvoert. Wij hebben altijd een aantal uitgeschreven opdrachten ter beschikking, indien nodig kunnen deze worden aangepast.  Uiteraard staan wij ook open voor andere opdrachten en onderwerpen, we kunnen altijd het gesprek met elkaar aangaan om te kijken of er mogelijkheden zijn om een gewenste andere opdracht bij ons uit te voeren.
 • Belangrijk is dat jij weet wat je wilt en proactief met ons meedenkt om een goede stage opdracht te creëren. Daarbij verwachten wij van de student dat je goed hebt doordacht waar jij je verder in wilt verdiepen en waar jouw passies liggen.

Wat levert het jou op?
Voorop staat dat je bij ons een succesvolle stage opdracht / afstudeeropdracht hebt afgerond. Verder heb je een kijkje gekregen in alle facetten van de keuken van een full-service internetbureau en heb je gewerkt aan concrete opdrachten voor grote en toonaangevende websites en (web)applicaties.

Wat bieden wij?

 • Een kijkje in de keuken van een internetbureau;
 • Samenwerken en kennis delen met 26 professionals;
 • Een eigen werkplek met alle voorzieningen;
 • Elke dag een uitgebreide lunch;
 • Een vergoeding van €450,- bruto per maand

Vereisten

Wat vragen wij?
Uiteraard gaan we ervan uit dat je gepassioneerd en leergierig bent. Maar daarnaast vragen we ook dat je over de volgende eigenschappen en vaardigheden beschikt:

 • Je bent bekend met de trends en ontwikkelingen op het gebied van internet, ontwerpen, development en mobiele devices;
 • Je volgt een opleiding CMD, Mediatechnologie, Informatica,Technische Informatica of een andere gerelateerde opleiding;
 • Je hebt een online portfolio met projecten uit je opleiding en/of eigen opdrachtgevers of vrij werk;
 • Je hebt ervaring met de voor je opleiding benodigde programma’s (denk aan Jquery, Photoshop, cSharp, Illustrator enz)

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: In overleg
Startdatum: N.t.b.
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.