1.109 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage ASP.NET development in Den haag

11 januari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Den haag
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Traineeship
Stagevergoeding: 400
Land: Nederland

Omschrijving stage

CLS Healthcare is een toonaangevend e-commerce bedrijf gevestigd in Den Haag met verschillende grote webwinkels en lifestyle platformen. CLS Healthcare staat in de Twinkel top 100 van grootste e-commerce bedrijven van Nederland. 

CLS Healthcare biedt de mogelijkheid voor Informatica studenten om zich te ontwikkelen binnen een professionele e-commerce organisatie en binnen een ambitieus ontwikkelteam te leren programmeren.

CLS Healthcare heeft een goed afgekaderde programmeeropdracht waarmee een stagiair binnen zijn of haar stage met een duidelijk en haalbaar leerdoel aan de slag kan.

Je wordt tijdens je stage intensief begeleid door onze lead developer die graag meehelpt bij het uitvoeren van je opdracht.

Je gaat werken in een klein, ambitieus en multidisciplinair team. Hiervoor is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken en binnen een plan opdrachten kan uitvoeren. Je bent pragmatisch, analytisch en perfectionistisch maar ook open en gedisciplineerd. Je gaat altijd voor kwaliteit, je werkt gestructureerd en volgens planning.

Wil je weten hoe de stageopdracht er precies uitziet?
Stuur dan een sollicitatie naar ons en spreek je interesse uit, bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Wij zullen je dan direct de opdracht toe mailen!


Vereisten

Onder begeleiding van een FullStack .NET Developer zal je uitdagende deel opdrachten uitvoeren. Denk hierbij aan o.a. algoritmes schrijven om te bepalen of X aantal objecten in een container kan passen en manipuleren van klassen.

De stagiair komt in aanraking en zal gaan werken met:
- .NET
- C#
- MSSQL
- XML
- HTML, Javascript, Jquery, CSS
- Scrum

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl, op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw profiel en zullen zij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Wiskunde | Econometrie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

CLS Healthcare is een toonaangevend Haags E-commerce bedrijf met verschillende grote webwinkels en lifestyle platformen. Naast deze internet activiteiten heeft CLS ook een wholesale divisie, waarbij business to business producten worden verkocht en ontwikkeld zoals condooms, zelftesten en erotische artikelen voor volwassenen. CLS Healthcare is bekend van premium brands zoals: Willie.nl, Condoomfabriek.nl, Safe condooms, Condooms.nl, Condoomhoesjes.nl, Shespot.nl, ILOV magazine, Ontdekken & Verleiden. De labels van CLS Healthcare danken hun landelijke bekendheid aan de vele grote marketing campagnes op radio en televisie. Stages binnen CLS Healthcare zijn heel leerzaam door de wetenschappelijke, eigentijdse en innovatieve insteek. Stagiairs worden goed begeleid en klaar gestoomd voor het bedrijfsleven. CLS Healthcare biedt stagiaires de mogelijkheid om door te groeien na een succesvolle stage.

Bedrijfsnaam: CLS Healthcare


Bedrijfsnaam:

CLS Healthcare


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.