1.011 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Market Researcher Europe in Doetinchem

21 februari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Doetinchem
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 450
Land: Nederland

Omschrijving stage

Omschrijving:

Een uitgeefgroep in Doetinchem is een stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste HBO student (IBL/CE/Communicatie - meeloopstage).

Wij vragen De Researcher (stagiair) zal meewerken aan het up-to-date houden en publiceren van enkele producten over de food retail markt in Europa, met name Distrifood Retailplanner Europe.

Je gaat vooral op zoek naar bedrijfsinformatie, nieuws en cijfers (omzet, aantal winkels) over retailers (Carrefour, Ahold etc.) in geheel Europa via het internet en daarnaast ook via de telefoon, email enz. Daarmee maak je up-to-date Engelstalige teksten die vervolgens eind 2016 gepubliceerd worden in de Distrifood Retailplanner Europe.

Tevens zal je als Researcher betrokken worden bij het maken en publiceren van de afgeleide printproducten van de afdeling Distrifood Dynamics.

Als Researcher werk je zelfstandig, maar heb je wel veel contact met de Content Coördinator. Het is een informele, resultaatgerichte afdeling met jonge mensen.

Wij bieden Een interessante en leerzame stageplek bij een internationaal, dynamisch en multimediaal bedrijf. Je krijgt verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op goede coaching en begeleiding en een passende stagevergoeding.

Jij biedt Je bent 3e jaars student van een HBO opleiding IBL/CE/Communicatie. Goede beheersing van de Engelse taal, native speaker Nederlands en goede schriftelijke vaardigheden.

Jouw talent Je houdt van aanpakken, durft verantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief. Jouw beheersing van de Engelse taal is goed, bij voorkeur ook van andere Europese talen. Verder ben je klantgericht, professioneel, diplomatiek en stel je je proactief op.


Vereisten

Jouw talent Je houdt van aanpakken, durft verantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief. Jouw beheersing van de Engelse taal is goed, bij voorkeur ook van andere Europese talen. Verder ben je klantgericht, professioneel, diplomatiek en stel je je proactief op.


Trefwoorden

onderzoek  onderzoeker  marketing  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Juli - september 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.