1.098 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Enthousiaste HR-stagiair in Castricum

8 januari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Castricum
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Personeel | Organisatie
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 300
Land: Nederland

Omschrijving stage

Stageplaats: HR-afdeling.

Wij zijn vanaf september 2018 weer op zoek naar een enthousiaste MBO-4 / HBO-stagiaire die op onze HR-afdeling stage wil komen lopen. Het gehele jaar door zijn er stagemogelijkheden voor minimaal 10 weken.

De Kennemer Duincampings onderscheidt zich in haar HR-beleid door een zeer persoonlijke benadering en is daardoor mede leerbedrijf van het jaar 2015.

Wat kunnen we bieden:

- Leuke collega's - Officieel erkend leerbedrijf SBB - Intensieve begeleiding door een persoonlijke stagebegeleider - Stagevergoeding € 65,00 bruto per week (max. €75,00 per week) - Mogelijkheid voor gratis overnachtingsmogelijkheid op de campings - 1 x per maand een evenement met je collega's - Eindfeest in november voor alle medewerkers van de Kennemer Duincampings

Bedrijfsinformatie:

In de Noord-Hollandse duinen liggen drie unieke campings: Camping Geversduin (Castricum), camping ‘de Lakens’ (Bloemendaal aan Zee) en camping Bakkum (Castricum aan Zee). Drie oases van rust met zee, strand en duinen als natuurlijke grenzen. Je komt te werken in een professioneel bedrijf waar je veel kunt leren en veel ervaring op kunt doen. En wat is nu leuker dan je stage in vakantiesfeer door te brengen?

HR-afdeling:

Op de locatie Camping Bakkum is de Centrale Organisatie gevestigd van de Kennemer Duincampings. Onderdeel van de Centrale Organisatie is de dynamische afdeling Human Resources. Hier vinden alle werkzaamheden plaats met betrekking tot personeelszaken. Er hangt een informele sfeer die zich uit in een leuke en gezellige omgang met elkaar.

Werkzaamheden:

Het implementeren en digitaliseren van het personeelsdossier, het bewaken van het ziekteverzuim, de verwerking en controle van de urenregistratie, inwerktraject van stagiaires, managementrapportages en beoordelingssystematiek.


Vereisten

Kwaliteiten:

Resultaatgericht, accuraat, flexibel, actief, zelfstandig en inlevingsvermogen.

Opleiding:

MBO Personeel en Arbeid, minimaal 10 weken, gedurende het hele jaar

Sollicitatieprocedure:
Stuur een zorgvuldige brief + cv via dit platform, via Stagemotor.nl t.a.v. mevrouw Marjolijn Steman.
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 3 maanden
Startdatum: Per direct | In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

In de Noordhollandse duinen liggen drie unieke campings op verschillende locaties. De 1 is een echte strandcamping, de ander staat voor hip & nostalgie, de derde voor genieten in de natuur. Drie verschillende campings met allen een eigen uitstraling maar allemaal gelegen in de duinen. Je komt te werken in een professioneel bedrijf waar je, op onze verschillende afdelingen, veel kunt leren en veel ervaring op kunt doen. Voor alle drie de campings hebben wij voldoende plaats voor enthousiaste, leergierige maar vooral gastvrije stagiaires. Werken met je voeten in het zand; wat is nu leuker dan je stage in vakantiesfeer door te brengen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires die vanaf oktober/ november bij ons stage willen komen lopen. Het gehele jaar door kan je stage komen lopen voor minimaal 10 weken. Er zijn verschillende stageplaatsen beschikbaar! Denk aan Front- Office, Back-Office, Management Assitent, Animatie, Techniek & Groen. Wat kunnen we bieden: - Leuke collega's - Officieel erkend leerbedrijf (Kenwerk, Ecabo) - Interne opleiding reserveringssysteem en commerciële training - Intensieve begeleiding door een persoonlijke stagebegeleider - Stagevergoeding 65 - 75,- bruto per week (ft) - Overnachtingsmogelijkheid op de campings - Bedrijfskleding tijdens je stage - 1x per maand een evenement met je collega's - Eindfeest in november met alle collega's die in het jaar hebben gewerkt voor de campings. Er heerst een informele sfeer op alle drie de campings die zich uit in een leuke en gezellige omgang met elkaar. De werkdruk kan vrij hoog zijn, maar daar staat tegenover dat de werktijden flexibel zijn. Veel van onze medewerkers zitten nog op school. Verder slaapt (bijna) iedere stagiaire op de camping, daardoor is het ook een hele leuke stageplek omdat je bijv. voor of na je dienst lekker met zn allen naar het strand kunt gaan, dingen kunt ondernemen of samen uit kunt gaan. Zie jij jezelf werken op één van onze campings reageer dan nu!

Bedrijfsnaam: De Kennemer Duincampings


Bedrijfsnaam:

De Kennemer Duincampings


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.