1.087 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage Marketing & Communicatie in Hengelo Gelderland

14 mei 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Hengelo Gelderland
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Traineeship
Stagevergoeding: € 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

Dé specialist in heisessies gaat uitbreiden. Momenteel zijn wij een geheel nieuw platform aan het bouwen, waar de komende jaren meerdere nieuwe websites aan gehangen worden. Hierbij zal een geheel nieuwe dienst in de markt worden gezet. Vind jij het leuk om hiervoor een marketing & communicatiestrategie te ontwikkelen en uit te rollen? Dan hebben wij een leuke stagejob voor je! 

De functie

Jouw stage omvat het ontwikkelen en implementeren van een operationeel marketing en communicatieplan, gericht op de ontwikkeling van een nieuwe dienst. Denk hierbij aan het onderzoeken van de markt, klantsegmentatie en PMC's bepalen, maar ook hoe traffic en exposure te genereren via paid, earned, owned media. Naast het opstellen en implementeren van je plan, werk je mee aan de ontwikkeling van de nieuwe website. De werkzaamheden variëren van het ontwikkelen van een marketingplan en het opzetten van campagnes tot het uitvoeren van onderdelen zoals het opstellen/redigeren van persberichten, communicatie via social media en webteksten.


Vereisten

Het profiel

Je bent een 2e, 3e of 4e jaarsstudent in de richting communicatie of marketing op minimaal HBO niveau. Je beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Klantvriendelijk en communicatief sterk
  • Sterk in het betere schrijfwerk
  • Kennis van social media
  • Kennis van/ervaring met content management systemen is een pré
  • Enthousiast en leergierig 
  • Proactief, meedenken en aanpakken
  • Zelfstandig/ durft verantwoordelijkheid te dragen 
  • Positieve instelling
Wat bieden wij?

Je krijgt bij ons een gezellige, informele werkplek op een mooi buitenkantoor. Je werkt onder een dak van boomstammen en geniet iedere dag van een geweldig uitzicht. Je kunt afwisselend zittend, staand of fietsend werken. Je stage is boeiend en afwisselend en je helpt mee om een nieuwe, unieke dienst in de markt te zetten. Naast een financiële vergoeding krijg je ook heerlijke koffie en thee, een uitgebreide lunch op woensdag en heel veel liefde van kantoorhond Lola.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Per direct / September 2018 / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wie zijn we? Wij zijn een aanbieder van bijzondere vergaderlocaties & groepsaccommodaties in de natuur. Klanten kunnen gratis online zoeken en boeken of een aanvraag neerleggen bij ons organisatieburo. Daarnaast organiseren wij inspirerende buitenactiviteiten en complete events. Zowel de locaties als de activiteiten zijn verrassend, inspirerend en anders. Dit past ook bij onze werkwijze: altijd naar wens van de klant, waarbij transparantie en korte lijnen onze voorkeur hebben. Onze websites zijn gebouwd in een responsive design en voorzien van de nieuwste technische snufjes. Wat doen we? Ons dagelijks werk bestaat voornamelijk uit het zoeken en boeken van inspirerende locaties voor onze klanten en de organisatie van vergaderbreaks en evenementen. Daarnaast houden we dagelijks onze websites up-to-date en worden deze SEO en SEA technisch geoptimaliseerd. We zijn actief op diverse social media kanalen en ook de administratie hoort erbij. Naast het kantoorwerk zijn we ook regelmatig buiten in het veld te vinden om locaties te bezoeken en evenementen te begeleiden op locaties door heel Nederland. Het werk is heel afwisselend en divers, we vinden het daarom fijn wanneer je flexibel bent ingesteld. Waar zitten we? Wij werken landelijk, maar ons buitenkantoor is gevestigd in de mooie Achterhoek, in Hengelo Gld. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op kantoor, het is voor ons daarom een pré wanneer je zelf ook woonachtig bent in de Achterhoek. Je krijgt bij ons een gezellige werkplek waarbij je dagelijks geniet van een geweldig uitzicht. Ons team is klein en de omgang is informeel en ontspannen. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen. Onze werkwijze is vernieuwend en je krijgt veel vrijheid om de werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren. En last but not least: onze koffie is echt heel erg lekker.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Hengelo Gelderland

Laatstejaarsopdracht richting schrijven online marketingplan
Regio Drachten

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.