1.085 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Camera en Editing in Amsterdam

16 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 200
Land: Nederland

Omschrijving stage

Per direct zoeken wij een gemotiveerde stagiair(e) HBO of HBO denker, als essentieel onderdeel van ons team videoprofessionals.

Omschrijving
Wij zijn sterk in beeld. Met passie maken we videoproducties die iets toevoegen. Wij specialiseren ons in video-consumer marketing; een combinatie van marketing en video, doelgericht en met een meetbaar resultaat. Wij brengen in beeld wat een klant beweegt en maakt beeld om klanten in beweging te zetten. We maken zowel kleine interviews bij mensen thuis als uitgebreide talkshows met meer-cameraregie, en alles daartussen.

Werkzaamheden
De werkzaamheden betreffen o.a. het spotten, editten en bewerken van bestaand video-materiaal (bijv. bedrijfs- of productpresentaties, interviews), het op locatie filmen van diverse producties en het monteren ervan. We beschikken over een complete mobiele studio voor meercamera-regie. Jij zal hier ook mee gaan werken. Daarnaast help je mee met de diverse werkzaamheden op kantoor.

Je wordt nauw betrokken bij het gehele bedrijfsproces, van de gesprekken met potentiële klanten, het maken van filmplannen, de registratie tot de oplevering van het eindproduct. Je krijgt een perfecte kijk in de keuken van een kleine onderneming en je krijgt snel grote verantwoordelijkheden.


Vereisten

Wij zoeken
Ben jij creatief, zelfstandig, communicatief vaardig en ligt jouw passie bij media, en video in het bijzonder? Vind je het leuk om aan zeer diverse producties te werken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dan hebben wij dé plek voor jou. Wij bieden een veelzijdige, ondernemende stage/werkervaringsplek waarbij je veel kunt leren en veel initiatief kunt tonen.

Jouw eigenschappen zijn:

 • Gerichte opleiding (media/camera/editing), HBO denker
 • Ervaring met filmen en monteren, je maakt bij voorkeur ook zelf films
 • Je bent ervaren met (Video en audio) techniek
 • Communicatief en sociaal vaardig (je weet jezelf zowel mondeling als schriftelijk goed uit te drukken) en snel kunnen schakelen
 • Je bent erg zelfstandig
 • Je werkt graag in teamverband
 • Ondernemend, proactief mee kunnen denken
 • Representatief
 • Flexibel (bereidheid om soms ook ‘s-avonds te werken)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Herken je jezelf in bovenstaande functie-eisen? Dan zien wij jouw motivatie zo snel tegemoet via de Solliciteer direct button!

We vragen je -als onderdeel van de selectie- om één dag mee te lopen zodat we kunnen kijken of er een wederzijdse klik is.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Trefwoorden

montage  camera  film  editing  premiere pro  filmen  video  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Begin sept 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Met passie maken we videoproducties die iets toevoegen. Wij specialiseren ons in video-consumer marketing; een combinatie van marketing en video, doelgericht en met een meetbaar resultaat. Dat doen we doormiddel van eventregistraties, storytelling-films, productpresentaties, reportages en mini documentaires.  Per direct zoeken wij een gemotiveerde stagiair(e),  als essentieel onderdeel van ons team videoprofessionals. We zoeken iemand met enthousiasme, kennis en eem grote mate van zelfstandigheidOp zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.