851 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Docent Nederlandse taal + invoer webmodule in Rotterdam

29 januari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rotterdam
Soort werk: Onderwijs en wetenschap
ICT
Branche: Onderwijs | Opleiding | Training
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: Nog onbekend
Land: Nederland

Omschrijving stage

De organisatie is een opleidingsburo die zich ten doel heeft gesteld "kwalitatief de beste opleidingen te realiseren."Om dit ambitieuze ideaal te bewerkstelligen heeft de organisatie de afgelopen jaren geïnvesteerd in de ontwikkeling van een eigen e-learning systeem en onderwijsmethoden. Naast de bouw van diverse ICT modules om het te geven onderwijs voor alle stakeholders te vergemakkelijken, is het voor de organisatie van belang om steeds nieuwe opleidingen te ontwikkelen, dan wel bestaande opleidingen op te knippen in kleinere cursussen.

De organisatie is op zoek naar een innovatieve docent Nederlandse taal (in opleiding) die lesgeeft aan Mbo studenten die een opleiding volgens de BBL leerroute volgen. Belangrijk daarbij is dat de docent de gegeven lessen analyseert en omzet in oefeningen die in ons zelf ontwikkelde web- en Androidapplicatie door hem of haar worden ingevoerd. Studenten zouden als gevolg van deze blended learning aanpak hun Nederlandse taalniveau versneld kunnen verbeteren.

De docent en/of onderwijskundig ontwikkelaar wordt begeleid door de onderwijsmanager die zelf onderwijskundige van origine is.


Vereisten

Opleiding Hbo/WO docent Nederlands, universitair Onderwijskundige die tevens lesgeeft mag ook voor deze stage opteren (wordt ook begeleidt door onderwijskundige).

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

De organisatie is een kleine thuiszorginstelling gericht op diverse culturele doelgroepen. De organisatie heeft een directeur en enkele managers en kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur.

Positiviteit, zelfstandigheid en authenticiteit worden hoog gewaardeerd.
Zelfdenkend vermogen is een pre.

Van medewerkers wordt verwacht dat ze een goed analyse vermogen hebben. Al het werk dat binnenkomt en veel tijd kost dient meteen geëvalueerd en geanalyseerd te worden. Het doel hiervan is om repeterende werk(last) op termijn te verminderen door het vinden van slimmere oplossingen.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.