884 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Ambitieuze MBO Stagiair applicatieontwikkeling in Groningen

25 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Groningen
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Traineeship
Stagevergoeding: € 200
Land: Nederland

Omschrijving stage

Bedrijfsprofiel
Ons bedrijft levert tools voor het doen van enquête onderzoek. Met onze applicaties  doen middelgrote en grote organisaties onderzoeken onder haar klanten, medewerkers en andere stakeholders. Toonaangevende voorbeelden van organisaties die we ondersteunen bij het doen van onderzoek zijn: Prorail, Procter&Gamble, Johnson Control, en GGNet.

Bedrijfscultuur
Binnen ons bedrijf hechten we veel waarde aan je persoonlijke wensen en je ambities. Aan het begin van je stage bespreken we waar je graag in wilt groeien en wat hiervoor nodig is. Ons team is klein en jong, intern contact is informeel maar professioneel.
Functie omschrijving

Wat je gaat doen:
Je gaat bezig om de applicaties verder te ontwikkelen. Dit doe je door actief (mee) te programmeren aan de applicaties. Maar ook zal je tijd besteden aan het evalueren van de applicaties: continu vraag je jezelf af: “is dit wel slim?” De nieuwe ideeën die hieruit komen bespreek je binnen het team en kan je eventueel hierna direct uitwerken.


Vereisten

Wij zoeken:
Ambitieuze ICT studenten in de laatste fase van hun MBO4 opleiding met een ambitie om na hun mbo-opleiding een hbo-studie ICT in deeltijd te volgen. Een redelijke kennis van PHP, MySql, HTML, CSS en enige kennis van JavaScript is voor deze stage is gewenst maar niet essentieel, we helpen je graag op weg!

Na je stage:
Wanneer de samenwerking voor beide partijen goed verloopt, kunnen de mogelijkheden voor een verder dienstverband onderzocht worden. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar een situatie waarbij je in deeltijd bij ons in dienst komt en hiernaast een deeltijd hbo-studie gaat volgen. Tijdens je stageperiode krijg je op een aantal vooraf geplande momenten feedback over je werkzaamheden. Gedurende de stage weet je dus al wat wij van de samenwerking vinden.

En verder:
Wanneer je enigszins muzikaal bent en/of enige kennis hebt van elektronica/audiovisuele apparatuur dan is dit mooi meegenomen.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij leveren tools voor het doen van enquęte onderzoek. Met de applicaties van ons doen middelgrote en grote organisaties onderzoeken onder haar klanten, medewerkers en andere stakeholders. Toonaangevende voorbeelden van organisaties die we ondersteunen bij het doen van onderzoek zijn: Prorail, Procter&Gamble, Johnson Control, en GGNet.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.