788 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Derde- of vierdejaarsstage voor Informatica student richting PHP in Breda

8 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Breda
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Derde- of vierdejaarsstage voor Informatica student richting PHP programmeren bij informeel bedrijf

Studeer jij Informatica? Zit jij momenteel in je derde of vierde jaar van deze studie? Heb je kennis van programmeren in PHP en ben jij op zoek naar een meewerkstage of afstudeeropdracht hierin? Dit bedrijf in de omgeving van Breda is op zoek naar een enthousiaste student die hun programmeerteam gaat versterken. Ze zijn een marktleidende organisatie binnen hun sector en binnen het team waarbinnen een informele sfeer heerst hebben zij een plek voor een programmeur die graag een opdracht in PHP op wil pakken. Ben jij degene die zij zoeken? Laat dan snel iets van je horen door je cv en motivatie naar ons te sturen!

Dit bedrijf levert programmatuur voor verschillende sectoren. De zaken gaan goed waardoor ze groeien en steeds meer mooie opdrachten binnen krijgen. Ze hebben dan ook een plek vrij voor een meewerk- of afstudeerstagiair.

Als derde- of vierdejaarsstagiair ga jij in overleg met het bedrijf een interessante opdracht opstellen, hierdoor zal je een interessante opdracht krijgen die zowel aansluit bij je eigen interesses als de behoeftes van het bedrijf. Als derdejaars student zal jij in een team van ervaren programmeurs hiermee aan de slag gaan, waardoor jij veel van hen zal leren. Als afstudeerder zal jij zelfstandig een opdracht op gaan pakken waar jij veel verantwoordelijkheid in krijgt. In beide gevallen zal je een opdracht oppakken waarbij je in PHP zal gaan programmeren.

Je zult in een informeel team te werk gaan waarin je collega's betrokken zullen zijn met je voortgang. Door hun ervaring kunnen ze jou goed begeleiden.

Het bedrijf is gevestigd in Breda en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van diverse programmatuur. Hiervoor leveren ze verschillende producten en diensten aan. Het is een informeel familiebedrijf, waar ze met veel plezier werken aan ICT-vraagstukken. Het bedrijf is marktleider in de branche waar ze actief is en ze is bezig met innovatieve projecten.

Vacaturenummer: 4299


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Informatica

 

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!  
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij de oprichter ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. De oprichter is begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.