1.100 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Marketing | Communicatie | Eigen inbreng! in Amsterdam of Rotterdam

20 december 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam of Rotterdam
Soort werk: Promotiewerk
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Traineeship
Stagevergoeding: 300
Land: Nederland

Omschrijving stage

Functieomschrijving

Als stagiair bij ons ga je zelfstandig aan de slag met alle marketing activiteiten voor zowel de back- als de front-end van het platform en het magazine. Naast deze basisactiviteiten ben je o.a. verantwoordelijk voor alle communicatie richting onze leden d.m.v. mailchimp, al onze social mediakanalen, e-mail en het platform.

Je krijgt de vrijheid om shoots, evenementen en leuke activiteiten te organiseren. Daarnaast zal je veel contact hebben met bladen en potentiële partners om content van ons op te delen.

Naast je vaste werkzaamheden krijg je bij ons enorm veel ruimte om eigen inbreng te leveren. Het platform is in ontwikkeling en je wordt ondersteund door een topteam die openstaat voor onderbouwde feedback om het platform en de technieken te optimaliseren voor de gebruikers.

Stageopdracht

Het structureren van alle marketing processen verbetert de ontwikkeling van ons voedingsalgoritme. De student zal in deze processen begeleid worden door een projectleider

Vergoeding aanwezig

Stagevergoeding is er, afhankelijk van de stage eigenschappen (dit zal tussen de €250 en €350 zijn).

 

De stageverlener & de stageplaats

Omschrijving organisatie

Werken bij ons betekent een hoop plezier, leerzame activiteiten en het is vooral enorm inspirerend om bij te dragen aan onze missie; zoveel mogelijk mensen activeren om te bewegen, gezond te eten en daarbij bewustzijn bij te brengen m.b.t. een gezonde levensstijl.

Wij zijn een online lifestyle platform voor vrouwen. Het platform is het eerste health platform in Nederland die op deze schaal workout video’s produceert en deelt met haar gebruikers. Daarnaast hebben wij een fantastische voedingstool die aansluit op de persoonlijke wensen en behoeftes van de gebruiker. Om deze twee top taken te ondersteunen is er een coaching element toegevoegd aan het platform waar de gebruikers 24/7 toegang hebben tot een trainer of diëtist die hun begeleidt en ondersteund in hun persoonlijke doelstelling.

Bij ons ben je actief in een organisatie met zeer ervaren werknemers binnen zowel de corporate branche als ervaren ondernemers in de start up scene. De mogelijkheden tot groei zijn enorm vanwege de overkoepelende organisatie en visie die ondersteund aan alle activiteiten bij ons. Wij zijn opzoek naar een full time marketing en communicatie stagiaire die volledig in het beheer is van alle marketingactiviteiten van het platform.

Hoe ziet de afdeling eruit waar de stage zal plaatsvinden?

De stageplek is flexibel op drie locaties (zie onderstaand). Daarnaast werk je in een team van flex werkers die ieder hun eigen activiteiten uitvoeren binnen het bedrijf. Als stagiair zal je de volledige verantwoordelijkheid krijgen over alle marketingactiviteiten van ons op zowel de back- als de front-end. Je bent vrij om het volledige netwerk van ons en diens partners aan te spreken. Daarnaast beschik je over een sportfaciliteit van 1000m2.

Rotterdam: Webdevelopment agency, mooi verzorgde ruimte met eigen keuken en een eigen bureau met computer Amsterdam1: Sportfaciliteit van 1000m2 met alle faciliteiten voor een fijne vrije werkplek Amsterdam 2: Vernieuwende werk plek met meerdere bedrijven, zeer flex ingericht en bijzonder ondernemend

Met welke doelgroep(en) kom je in aanmerking?

In de basis spreek je alleen de B2C klanten aan. Leer je snel, ben je ondernemend en zie je meer mogelijkheden voor jezelf heb je altijd de mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf.

Business2Clients:

  • Voornamelijk vrouwelijke doelgroep tussen de 18-36 jaar
  • Seniorenplatform 50+
  • Jongerenplatform, gemeentes

Business2Business:

  • Bedrijven met meer dan 500+ werknemers
  • Zorgverzekeraars (al partner)

Vereisten

Profiel van de student

Wat verwachten wij van je?

  • Meedenken
  • Eigen input
  • Zelfstandig
  • Ondernemend en pro-actief (eigen input en meedenken wordt zeer gewaardeerd)
  • Inhoudelijke kennis

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met HBO-niveau (marketing & communicatie) die kennis wil maken met een gepassioneerd bedrijf met een bijzonder visie, maar tegelijkertijd zelfstandig aan de slag kan gaan om in zijn/haar activiteiten te ontplooien. Jij bent spontaan, ondernemend, zelfstandig en leergierig. Je bent fulltime beschikbaar en hebt daarnaast geen 9-tot-5-mentaliteit, werkt nauwkeurig en bent niet snel van je stuk te brengen in een hectische omgeving.

Basiskennis van marketing, communicatie en bepaalde tools zoals mailchimp, facebook ads, instagram en youtube.

Student dient zelf in het bezit te zijn van een laptop.

Lijkt het jou een leuke en leerzame stage? Solliciteer direct en wie weet tot snel!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Gezondheidszorg | Sport & Beweging
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct / Feb 2018 / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.