1.151 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage logistiek bouwmaterialenhandel | €400,- in Echt

15 juni 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Echt
Soort werk: Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: Retail | Groothandel
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: € 400
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zijn de serviceorganisatie van haar 29 aandeelhouders die samen ruim 100 vestigingen onder de formulenamen Bouwcenter en Stiho exploiteren.

De kernfuncties van ons zijn het verzorgen van de inkoop, logistiek, centrale facturering, automatisering, marketing en formuleontwikkeling. De negenentwintig aandeelhouders zijn allen familiebedrijven met als kerntaak de handel in hout en bouwmaterialen, waarbij velen ook een showroom exploiteren voor de verkoop van tegels, sanitair en keukens. En dit op meer dan 100 locaties in Nederland. Daarmee zijn wij de grootste groep van hout- en bouwmaterialenhandelaren van Nederland.

Wij hebben een belangrijke logistieke functie. Vanuit het eigen distributiecentrum worden dagelijks alle vestigingen beleverd. Incidenteel wordt er vanuit het centraal distributiecentrum ook geleverd op de bouwplaats. Echter is het wagenpark daarop niet ingericht. De wens bestaat om voor bepaalde productgroepen (o.a. sanitair en gereedschap) direct te kunnen bezorgen bij consumenten thuis. De stage is gericht op het onderzoeken van deze mogelijkheid.  Vereisten

De opdracht 

Op welke wijze moeten wij het transport organiseren om succesvol direct vanuit het centraal DC te kunnen leveren aan consumenten?

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Logistieke service die moet worden geboden
  • Zelf doen of uitbesteden
  • Administratieve inrichting
  • Logistieke kosten
  • Retouren
  • Duurzaamheid / Lean & Green 

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Distributie / Transport & Logistiek
Stageperiode: 3 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij ons bouwcenter zijn alle bouw- en afbouwmaterialen te vinden onder één dak. Van funderingen en vloeren tot deuren, ramen en kozijnen. Van hout en plaatmateriaal tot ijzerwaren. Van gereedschappen tot complete keukens, een zeer uitgebreide collectie tegels en topkwaliteit sanitair. Kortom: alles om snel en vakkundig te kunnen bouwen. Naast een compleet assortiment, bieden wij hulp bij vragen of problemen tijdens het bouwen. Wij zoeken graag en snel een oplossing. Kwaliteit verliezen wij daarbij niet uit het oog. De Bouwcenter-vestigingen, die je in het hele land vindt, opereren als zelfstandige bedrijven. Een aantal essentiële zaken regelen ze echter gezamenlijk, zoals de inkoop, logistiek, centrale facturering, automatisering, marketing en formuleontwikkeling. Veris Bouwmaterialengroep BV is de serviceorganisatie die dit voor haar 29 aandeelhouders doet. De aandeelhouders zijn allen familiebedrijven met als kerntaak de handel in hout en bouwmaterialen, tegels, sanitair en keukens. Dit doet men onder de formulenamen ‘Bouwcenter’ en ‘Stiho’ op meer dan 100 locaties in Nederland. Daarmee is Veris de grootste groep van hout- en bouwmaterialenhandelaren van Nederland.

Bedrijfsnaam: Bouwcenter / Veris Bouwmaterialengroep


Bedrijfsnaam:

Bouwcenter / Veris Bouwmaterialengroep


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Echt

Redactie-assistent
Echt
Stagiaire Commercie
Echt

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.