799 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage back-end development in Java bij softwarebedrijf in regio Amsterdam

8 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): regio Amsterdam
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeerstage back-end development in Java bij softwarebedrijf

Ben je op zoek naar een afstudeerstage waarbij je gaat programmeren in Java? Heb je affiniteit met het maken van mooie applicaties en woon je in de regio Amsterdam? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Dit snelgroeiende bedrijf is op zoek naar gemotiveerde studenten die een afstudeerstage komen doen op het gebied van software development.

Tijdens je stage ga je aan de slag op de software engineering afdeling. Hier werken ze aan modules van bepaalde software in Java. Daarnaast werken ze met het Spring Hibernate framework, waarin je je gedurende je stage in kan verdiepen. Als afstudeerder ga je je volledig richten op een opdracht gericht op software development in Java. De precieze opdracht zal in overleg met het bedrijf geformuleerd worden, afhankelijk van jouw wensen en die van het bedrijf.

Mocht je het goed doen tijdens je afstudeerstage dan is er zeker de mogelijkheid om door te stromen in een startersbaan. Daarnaast is het ook geen enkel probleem wanneer je de Nederlandse taal niet beheerst, maar wel goed bent in Engels.

Dit snelgroeiende IT bedrijf in de regio Amsterdam werkt met een uniek concept dat voor en door techneuten is opgezet. Ze bieden goede begeleiding aan en bestaan uit een leuke, informele groep mensen om mee te werken.


Vacaturenummer: 3367


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Informatica
  • HBO Embedded Software Development;
  • HBO Industrial Automation;
  • HBO Informatiebeveiliging;
  • HBO Technische informatica

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.