1.043 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagair(e) Verkoop Binnendienst (MBO/HBO) in Beemster

8 januari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Beemster
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Zie jij altijd kansen tot samenwerking en/of synergie? Vind je het leuk om net zolang door te zoeken tot je de juiste persoon te pakken hebt? En ben je niet bang om de telefoon op te pakken of in de (digitale) pen te klimmen om mensen te benaderen van wie je denkt dat je ze kunt helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als salesstagiair(e) val jij direct onder onze commercieel directeur. Het is jouw doel om zoveel mogelijk (potentiële) klanten te vinden, (commerciële) acties op te zetten en partnermailings voor te bereiden. Ook het inboeken van afspraken, af en toe een afspraak bijwonen en het opstellen van voorstellen behoort tot jouw activiteiten. Tot slot zorg je ervoor dat (sales)afspraken goed voorbereid zijn en dat gespreksnotities netjes verwerkt worden in ons CRM-systeem.

Waar ben je goed in?

- Communicatie per e-mail en telefonisch

- Vinden van de juiste mensen

- Kansen zien

- Gestructureerd werken

- Overzicht behouden

- Nederlandse taal

Hier ga je werken

Wij zijn een ambitieus mediabedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de flexibele arbeidsmarkt met zijn initiatieven: ZZP Barometer, FOTY Awards, Staffing Awards en Client Awards. Daarnaast organiseren wij jaarlijks de Dag van de ZZP'er en de Dag van de Flexibele Arbeid. Ons kantoor is gevestigd in een oude koeienstal in de Beemster, werelderfgoed en om de hoek bij de wereldbekende kaasfabriek. Als salesstagiair(e) ben je belangrijk onderdeel van ons compacte team, werk je veelal zelfstandig en word je begeleid door onze commercieel directeur. En niet te vergeten: we werken voor mooie merken als Aegon, Centraal Beheer, Knab, LinkedIn, MINI en NS-Business Card.

Wat bieden wij je?

We bieden jou de mogelijkheid om veel te leren, te groeien en zelfstandig taken op te pakken waar jij goed in bent binnen ons kleine, enthousiaste en jonge team. Daarnaast bieden wij je een marktconforme stagevergoeding en natuurlijk de uitdaging om met ons te werken aan de verdere groei van ons mediabedrijf.

Beschikbaarheid

Het betreft een voltijd meewerkstage van 32 tot 40 uur per week vanaf de periode van september 2017 (duur: 4-6 maanden). De startdatum is in overleg te vervroegen. Het is niet mogelijk deze stage om te buigen naar een afstudeerstage.

Interesse? Solliciteer nu!

Word je enthousiast van deze stage? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op door de Solliciteer direct button. Let op: we ontvangen naast jouw CV/profiel wel graag een motivatiebrief, dus vergeet die niet bij te voegen. Wellicht ontmoeten we elkaar dan binnenkort in de Beemster onder het genot van een heerlijke kop koffie. Veel succes en wie weet tot snel!


Vereisten

  • Communicatie per e-mail en telefonisch
  • Vinden van de juiste mensen
  • Kansen zien
  • Gestructureerd werken
  • Overzicht behouden
  • Nederlandse taal

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Per direct | In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een ambitieus mediabedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de flexibele arbeidsmarkt met zijn initiatieven: ZZP Barometer, FOTY Awards, Staffing Awards en Client Awards. Daarnaast organiseren wij jaarlijks de Dag van de ZZP'er en de Dag van de Flexibele Arbeid. Ons kantoor is gevestigd in een oude koeienstal in de Beemster, werelderfgoed en om de hoek bij de wereldbekende kaasfabriek. En niet te vergeten: we werken voor mooie merken als Aegon, Centraal Beheer, Knab, LinkedIn, MINI en NS-Business Card.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Beemster

Stagiair(e) Grafisch Ontwerper (MBO/HBO)
Beemster
Creative Marketing Internship
Purmerend
Commercieel talent gezocht!
De Rijp

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.