988 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Marketing- & Communicatiestagiair in Utrecht

20 augustus 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Traineeship
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

'Het complete marketingproces versterken'

Wat je gaat doen
Samen met de marketeer ga je aan de slag met het complete marketingproces. Van contentcreatie tot social media en van lead nurturing tot design; elk onderdeel van moderne B2B-marketing komt langs. We vinden vanzelf uit waar je het best in bent! Je schrijft bijvoorbeeld blogs en plaatst deze op social media, of ontwerpt een online brochure. En mis je iets, dan kunnen we dat direct uitproberen. Het is fijn als je eigen ideëen inbrengt en deze kunt beargumenteren. Door je samenwerking met de marketeer leer je snel belangrijke technieken in moderne marketing.
Naast de marketeer zal je vooral samenwerken met de sales- en projectteams en zit ook de rest van zo'n 20 collega’s om je heen, waardoor je mee kunt denken met de hele organisatie. We zijn een jong en ambitieus bedrijf, wat niet alleen betekent dat we in 2017 ons lustrum vieren, maar ook dat we tussen het innoveren door weleens een biertje doen.

Wat je nog meer moet weten:
- In Utrecht
- Parttime of fulltime, aantal uren en maanden bespreekbaar
- Ruime vergoeding
- Eventueel ook als bijbaan in te vullen

Over Ons
Wij innoveren soft skill training en toetsing met Smart Video Role Play. We zijn in 2012 van start gegaan, wonnen diverse vak- en ondernemersprijzen en blijven innoveren en groeien. In ons klantenbestand vind je de namen van universiteiten, overheden en corporates in Nederland en daarbuiten. Deze organisaties waarderen ons vanwege het betrouwbare en continue inzicht in de vaardigheid van het personeel en de mogelijkheid om iedereen direct verder te ontwikkelen. In 2017 gaan we nog meer stappen zetten in de inzichten die we organisaties bieden door Soft Skill Analytics.

Via meer dan honderd klanten zijn er inmiddels vele tienduizenden medewerkers en studenten gebruiker. Er zijn generieke toetsen en programma's en in veel gevallen wordt maatwerk voor de klant geproduceerd. Met steeds meer inzicht, mogelijkheden en ervaringen in prettig samenwerken worden klantrelaties verdiept en uitgebreid: vrijwel alle klanten blijven klant.


Vereisten

Jouw profiel
Voor het schrijven is het fijn als makkelijk woorden op papier krijgt. Design-inzicht of ervaring met Photoshop of inDesign is goed, maar als je meer analytisch bent ingesteld en onze SEO en SEA wilt versterken kan dat ook. Het helpt als je bijvoorbeeld al een eigen blog hebt. Je bent waarschijnlijk aan je bachelor bezig, maar een master is ook top.

Kortom:
- Een universitaire studie in bedrijfskunde, marketing, economie of communicatie
- Schrijftalent
- Uitstekende kennis Nederlands (en hopelijk Engels)
- Affiniteit met soft skills en training

Geïnteresseerd?
Bekijk eerst even wat we nu aan marketing doen en stuur je mening, motivatie of ideeën via de 'Solliciteer direct' knop. Als we er blij van worden, nemen we contact met je op voor een gesprek.Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij innoveren soft skill training en toetsing met Smart Video Role Play. We zijn in 2012 van start gegaan, wonnen diverse vak- en ondernemersprijzen en blijven innoveren en groeien. In ons klantenbestand vind je de namen van universiteiten, overheden en corporates in Nederland en daarbuiten. Deze organisaties waarderen ons vanwege het betrouwbare en continue inzicht in de vaardigheid van het personeel en de mogelijkheid om iedereen direct verder te ontwikkelen. In 2017 gaan we nog meer stappen zetten in de inzichten die we organisaties bieden door Soft Skill Analytics. Via meer dan honderd klanten zijn er inmiddels vele tienduizenden medewerkers en studenten gebruiker. Er zijn generieke toetsen en programma's en in veel gevallen wordt maatwerk voor de klant geproduceerd. Met steeds meer inzicht, mogelijkheden en ervaringen in prettig samenwerken worden klantrelaties verdiept en uitgebreid: vrijwel alle klanten blijven klant.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.