711 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage eDocs Project in Breda

26 juni 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Breda
Soort werk: Elektrotechnisch / Electronica
ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

We proberen als bedrijf op een efficiënte manier in te spelen op de vragen en noden die spelen op de steeds sneller groeiende markt. Zo volgen wij ook de vooruitgang van papieren dossiers naar digitale informatiestromen. In het kader van deze vraag uit de markt, zijn wij op zoek naar een applicatie om deze informatiestromen in kaart te brengen.

Binnen een organisatie gaan dossiers veelvuldig heen en weer tussen verschillende personen. Zonder het bestaan van een duidelijke manier om ze te bewaren, verliest men al snel het overzicht.

Alvorens iedereen van de organisatie (of een selecte groep medewerkers) het document kan inkijken, moet dit soms een goedkeuringsproces doorlopen. Andere documenten zijn dan weer belangrijk en moeten vóór een bepaalde deadline van reactie voorzien worden.

Er zijn documenten die publiek beschikbaar moeten zijn voor klanten, terwijl andere het bedrijf absoluut niet mogen verlaten. 

De klant kan dan ook zelf kiezen waar hij zijn documenten wil bewaren: in een eigen databank, op een lokaal filesysteem of waarom niet in een beveiligde zone van de cloud?

Ook aan de mobiele gebruiker wordt gedacht. Naast een uitgebreide desktop interface, kan een eindgebruiker de voor hem toegankelijke documenten via een handige mobiele webinterface raadplegen. Hier staat vooral de snelle doorzoekbaarheid van dossiers centraal.

Aangezien de toepassing voor een brede waaier aan klanten aangeboden kan worden, is de interface van groot belang. Gebruiksvriendelijkheid en UX zijn hierbij troef! Documenten moeten snel en overzichtelijk geraadpleegd kunnen worden.


Vereisten

Kennis van:

  • data modelling
  • javascript
  • html5, CSS3
  • pluspunt is kennis van Oracle Apex

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Trefwoorden

database  javascript  html5  css3  webdeveloper  web  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct of in overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Ja
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een Nederlands-Belgische ICT-organisatie, gericht op geďntegreerde softwareoplossingen dat bestaat uit meer dan 100 gepassioneerde professionals. Ons doel: Het bereiken van de maximale professionele groei door middel van continue persoonlijke ontwikkeling voor onze collega's, klanten en partners. Meer dan de helft van alle trainingen en coaching zijn bij ons gericht op persoonlijke groei. Hoe we dit bereiken? De medewerker is een steeds bijlerende en creatieve persoon, met ambitieuze dromen. Hij is respectvol naar anderen, en houdt ervan om hard werken te combineren met veel plezier. By the way, "hij" is vaak "zij", voor een ICT-bedrijf, we hebben veel vrouwelijke collega's. Doordat wij onze collega’s helpen om hun (professionele) dromen te realiseren, en omdat we actief zijn in de 'fast-moving " ICT-sector, evolueert onze portefeuille continu. Hierdoor kunnen we heel wat partnerships met grote spelers voorleggen: Oracle Platinum, Salesforce Service Integrator, Talend, Informatica, Mendix, Outsystems, … Wat wij doen: Snelle ontwikkeling, naadloze integratie en dit op een solide platform. Ten slotte, we houden ervan om (samen) te werken met mensen die passen bij onze stijl. Dat zijn mensen die steeds willen bijleren, creatief zijn, ambitieuze dromers zijn, en die houden van hard werken en veel plezier en dit op een respectvolle manier. Dat is het soort van mensen die we liefhebben als collega's, vrienden, klanten en partners.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.