1.151 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Webredactie - communicatie - HBO in Amsterdam

13 maart 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: Nog onbekend
Land: Nederland

Omschrijving stage

Welkom bij de meest inspiratievolle webredactie van Amsterdam! Wij geven twee lifestyle titels uit: BLVD en MisterDaily. Dat betekent: "sky is the limit". We schrijven over Fashion, Travel, Life, Events en Gadgets.

Gezien we niet een heel groot team hebben zal je veel vrijheid krijgen en daarbij direct ook een stuk meer leren omdat je overal heel dichtbij staat. Met vragen kun je altijd bij ons terecht, er bestaan geen domme vragen. 

Uiteraard mag je artikelen schrijven voor op MisterDaily en eventueel ook BLVD. Er zijn vaak genoeg persevents waar ook jij naar toe mag gaan. Op die events kan je ontzettend veel netwerken. Dat is in deze branche heel erg belangrijk en wij willen jou graag deze kans geven.    Kortom, een hele leuke werkplek met gezellige collega's, hele leuke en spectaculaire bedrijfsuitjes, een hoop events met luxe hapjes en drankjes om op te netwerken en een hoop vrijheid om zoveel mogelijk te leren over het werken op een webredactie met iedere dag een lekkere verse lunch wanneer je op kantoor werkzaam bent ;).

Vereisten

Naast een beetje leuk kunnen schrijven is het van belang dat je gemotiveerd bent en graag wilt leren. We houden van wat ambitie want dat hebben we zelf ook allemaal op kantoor!

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Per direct!
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Het bedrijf bestaat uit twee business units: Internet & Media. Het is een creatief bureau in Amsterdam met een informele werksfeer. We werken met gedreven, creatieve en jonge professionals die iedere dag het beste uit zichzelf willen halen.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.