764 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage: Webdesigner in Utrecht

24 december 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Een uitdagende stage

Wij zijn een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland. Ben jij creatief en gaat houw hart sneller kloppen van het werken aan innovatieve projecten? Zie jij het vormgeven van webshops als een uitdaging? Dan is dit wat voor jou! Een stage bij ons betekent een inspirerende werkkring in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkeling- en carrièremogelijkheden.

Jouw uitdaging

Op dagelijkse basis ga jij je bezighouden met het ontwerpen van landingspagina’s en de visuals van onze eigen website. Als designer ben je continu bezig met het vinden van de perfecte balans tussen conversieverhogend design en visual design om zo de mooiste webshops van Nederland te lanceren. Wij zijn op zoek naar iemand die ontzettend blij wordt van mooie en goedwerkende sites, en dit enthousiasme kan omzetten in mooie en functionele designs.

.Start met een kop koffie en dan?!

De wekker gaat, je creatieve mind gaat weer op de go- stand. Het is 8:45 en je loopt het kantoor binnen. Tijd om samen met je squad de dag te open met een dag start. Tijdens de dagstart bespreek je met je squad de werkzaamheden van die dag. Jij bent iemand die slimme keuzes maakt en onderzoeken te werk gaat/

Vandaag staat een designsessie met een klant gepland. Jij bent in staat om een dialoog met de klant aan te gaan, je in te leven in de wensen van de eindgebruiker en deze informatie om te zetten in een passende optimalisatie. Na 1,5 uur is de sessie succesvol afgerond. Jij neemt weer plaats op je plek, verwerkt de informatie en gaat vervolgens aan de bak. Het is 17:00, je dag is alweer bijna voorbij, de tijd is voorbijgevlogen. Al een tijdje ben jij voor een klant bezig om data te generaliseren voor een gedegen usability onderzoek. Je pakt nog even een gedeelte van deze opdracht op voordat je huiswaarts keert.

Waarom kiezen voor ons?

Wij bieden jou een uitdagende stage en een Great Place to Work in een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij als stagiair gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin iedereen gelijk is. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer. Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld even in het zonnetje zetten. . Daarnaast hebben we maandelijks een 2.0 uitje waarbij we met het hele team iets speciaals doen. Zo zijn we onder andere al naar een VR bioscoop geweest, zijn we gaan varen, poolen, bowlen, barbecueën en uiteraard gaan we ook wel is lekker uiteten met elkaar. Tevens zijn we dit jaar met z’n allen naar Oostenrijk geweest voor een onvergetelijk wintersportweekend.

Als stagiair kan je rekenen op een passende stagevergoeding binnen en niet geheel onbelangrijk elke dag een heerlijke lunch!

Ja, ik wil deze baan!

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature en wil je deel uitmaken van het ons team, aarzel dan niet en reageer snel! Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!


Vereisten

  • Je volgt een relevante HBO opleiding
  • Je bent op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage
  • Je beschikt over ervaring met Adobe Photoshop en Adobe Illustrator
  • Ervaring met Sketch is een pré
  • Je hebt ervaring met / kennis van web-standaarden, usability en interactie
  • Kennis van HTML / CSS is een pré
  • Je hebt affiniteit met online webdesign
  • Je bent creatief en oplossingsgericht ingesteld
  • Je bent in staat zelfstandig te werken en je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
  • Woonachtig in omgeving Utrecht

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel NederlandOp zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.