1.027 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Ontwikkeling van onboarding campagnes in Utrecht

27 september 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: Promotiewerk
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Zoek jij een leuke plek waar je kunt afstuderen, jezelf kunt ontwikkelen en eventueel doorgroeien na het afstuderen? Dan hebben wij een mooie plek voor je in hartje Utrecht!

Wie zijn we

Wij zijn een campagne management platform waarin marketing teams kunnen samenwerken om campagnes te  plannen, voortgang te bewaken, goedkeuren en personaliseren. Het is een online platform wat ontwikkeld en onderhouden wordt door het team van Netwinst in Utrecht. Dit multidisciplinaire team van 8 mensen bestaat uit .Net developers, een architect, consultant en user interface designer.

Wij zijn een groot succes, sinds de introductie in december 2015 kozen 10 marketing teams waaronder de Nederlandse Spoorwegen, KPN, Sanoma Media, New Skool Media en de Goede Doelen Loterijen.

Wat  ga je doen.

Het is voor het succes van ons essentieel dat nieuwe gebruikers een goede begeleiding krijgen en voorzien worden van de juiste informatie. De ‘onboarding’ periode bepaalt uiteindelijk het gebruik van de tool in de praktijk.

In deze opdracht ga je onderzoek doen naar de beste manieren om gebruikers kennis te laten maken met nieuwe software en verbeteringen van de software. Op basis van het onderzoek ontwikkel je een welkomst- en activatiecampagne die ingezet kan worden voor nieuwe gebruikers. Bij goed resultaat wordt deze campagne daadwerkelijk in gebruik genomen.

Vereisten

Wat vragen we

Voor deze opdracht is een opleiding vereist op het gebied van communicatie en digitale media. Daarnaast is enige ervaring met emailmarketing en HTML een grote plus. Uiteraard vragen we affiniteit met marketing en marketing campagnes.

Je komt te werken in een gezellig team met ervaren professionals die openstaan voor nieuwe ideëen, durf jij de uitdaging aan?

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: Universitair
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.