1.064 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Koppelen van data voor marketing campagnes in utrecht

27 september 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): utrecht
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

Zoek jij een leuke plek waar je kunt afstuderen, jezelf kunt ontwikkelen en eventueel doorgroeien na het afstuderen? Dan hebben wij een mooie plek voor je in hartje Utrecht!

Wie zijn we

Wij zijn een campagne management platform waarin marketing teams kunnen samenwerken om campagnes te  plannen, voortgang te bewaken, goedkeuren en personaliseren. Het is een online platform wat ontwikkeld en onderhouden wordt door het team van Netwinst in Utrecht. Dit multidisciplinaire team van 8 mensen bestaat uit .Net developers, een architect, consultant en user interface designer.

Het is een groot succes, sinds de introductie in december 2015 kozen 10 marketing teams voor ons, waaronder de Nederlandse Spoorwegen, KPN, Sanoma Media, New Skool Media en de Goede Doelen Loterijen.

Wat ga je doen.

Veel van onze klanten hebben profieldata in verschillende bronnen. Zo wij zelf ook. Grotere klanten hebben zelf data management oplossingen waarmee ze data kunnen aanleveren. Andere klanten hebben hun profieldata in verschillende bronnen.

Wij zijn op zoek naar een toepassing waarmee het mogelijk is om data uit verschillende bronnen automatisch te verzamelen en op basis van regels samen te voegen. De output is een bestand wat bij ons verwerkt kan worden. Gedurende de stageperiode maakt de student de keuze voor de juiste oplossing voor ons.

Daarnaast wordt deze oplossing getoetst in de praktijk door een werkende data in te richten op basis van de data zoals aangeleverd door de interne systemen van ons.


Vereisten

Voor deze opdracht vragen we een opleiding informatica of ICT& Management. Ervaring met database structuren en query's is essentieel om de opdracht tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het belangrijk dat je het leuk vind om in een gezellig team samen te werken!

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Trefwoorden

ict  e-commerce  data analyse  koppelingen  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.