1.064 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Content, communication and media manager in Amsterdam

11 oktober 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Retail | Groothandel
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die in de komende maanden met de feestdrukte op komst leuke dingen wil doen en veel wil leren op gebied van media. 

Wij runnen een aantal internationale webwinkels in vooral high-end mannen producten, zoals luxe schoenverzorging, scheerproducten en allerlei stijlaccessoires. De helft van onze verkopen vindt plaats naar Nederland, de rest daarbuiten. Wij zijn continu bezig met het toevoegen van beleving aan ons van origine online concept. Zo geven wij bijvoorbeeld elke paar maanden een eigen krant uit. De uitdaging ligt hem voor ons in het online optimaal benutten van de dingen die wij offline doen en die die beleving toevoegen. Daarvoor zoeken wij ook veel samenwerkingen met andere partijen op.

Je takenpakket zal bestaan uit zaken als content creating voor de website (beeld en tekst), het managen van onze blog, media contact en het ondersteunen bij onze events en samenwerkingen de komende maanden. Voor deze laatste taken zal je veel contact hebben met onze PR partij.

Wat bieden we?
Dat is best simpel. Je wordt onderdeel van ons team in Amsterdam en maakt alles van dichtbij mee. Dat betekent dat je veel verschillende aspecten van een bedrijf ziet en je in korte tijd veel kan leren. Daarnaast is er voldoende ruimte voor eigen inbreng en projecten. Je werkt samen met jonge, gedreven collega’s en vanuit onze show office en werkplaats aan de Tolstraat in Amsterdam. En verder?

  •  leuke (fulltime) stage voor minimaal 3 maanden
  • flexibele start- en einddatum, liefst zsm
  • flexibiliteit tijdens stage met oog op bijvoorbeeld vakantie

Ben jij die enthousiaste man of vrouw die ons wil komen helpen en van ons wil leren? Dan horen we graag van je!


Vereisten

Wat zoeken we in jou?
We zijn een bedrijf dat mooie producten en goede service aan onze klanten levert. Enthousiasme over wat we doen en sociaal vaardig zijn, zijn kwaliteiten die jou en ons daarbij gaan helpen, die zoeken we dus. Zoals we hierboven opmerkten, opereren wij wereldwijd, goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is dus wel handig.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Stageperiode: 3 maanden
Startdatum: Zsm
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.