1.100 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Sales en marketing stagiaire gezocht Jewel Labs in Amsterdam

19 januari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Traineeship
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Over Jewel Labs

Wij geloven in de kracht van het verbinden. Wij zijn ervan overtuigd dat binnen een collectief elke schakel profiteert van het succes van de rest. Dat moet uiteraard wel gefaciliteerd worden en om die reden krijgt elke klant van ons jaarlijks een aantal uur gratis ontwikkeltijd die individueel of binnen een collectief ingezet kan worden voor ontwikkelingen die de hele sector vooruithelpen.

Wij leveren dan ook niet alleen moderne oplossingen voor ticketverkoop en CRM aan de culturele sector, maar zet zich daarnaast in om kennis te verzamelen en vooral te delen. Door het verhogen van het gezamenlijke platform wordt immers iedereen beter. Met deze visie zijn wij begonnen en onze visie is inmiddels concreet geworden: een portfolio van musea, theaters, bioscopen en wederverkoopnetwerken, meerdere publicaties vanuit onze researchtak, een centrale database met alle culturele data rondom een unieke sleutel met als doel het kunnen delen en heel veel koppelingen met derden zijn een feit.

Ons Marketing/sales proces

Wij geloven niet in harde verkoop maar in het bouwen van relaties. Zodra een relatie stevig genoeg is volgt de transactie vanzelf. Om goed in contact te blijven met de branches waar we zaken mee doen houden wij per branche jaarlijks een onderzoek. In het onderzoek belichten we elke weer een bepaald aspect. Onze leads doen mee met een onderzoek en krijgen daar vervolgens meerdere keren waardevolle terugkoppeling (in live bezoeken of het delen van relevante content).Vereisten

De werkzaamheden van stagiaires

Wij bieden de kans aan een stagiaire om het hele proces mee te lopen en mee te werken. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit:

 • Het meedenken over een goede set vragen voor het onderzoek
 • Met begeleiding meewerken aan het uitnodigen van potentiele lead voor het onderzoek
 • Monitoren van binnengekomen respons en waar nodig actie ondernemen
 • Na sluiting van het onderzoek de data analyseren, interessante uitkomsten spotten en thema’s bepalen waar in het onderzoeksrapport over geschreven kan worden
 • Eventueel - alleen als je het leuk vind om te doen en/of te leren- meeschrijven van het onderzoeksrapport onder begeleiding
 • Deelnemers informeren over het afgeronde onderzoek en afspraken maken om het rapport te presenteren
 • Aan de hand van het rapport meedenken en ontwikkelen van artikelen voor onze content-kalender

Wat verwachten wij van jou?

Behalve doorzettingsvermogen, de wil om te leren en te groeien verwachten we het volgende:

 • Je doet een commerciële opleiding op minimaal MBO4 niveau
 • Je vindt het niet eng om telefonisch contact op te nemen met onze leads tijdens de uitnodigingsfase van het onderzoek
 • Je bent analytisch
 • Je vindt het leuk om mee te werken aan het hele project en durft initiatief te nemen wanneer je denkt dat dit nodig is

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct of tot februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Jewel Labs

Software die werkt

Onze filosofie: wij vinden dat computerprogramma’s maar één doel hebben: doen waarvoor ze gemaakt zijn op de makkelijkst mogelijke manier. Computers zijn er immers om ons te dienen en het leven te vergemakkelijken en niet andersom. Voor ons is een systeem pas geslaagd en echt succesvol als alle gebruikers er met plezier mee werken. Met datzelfde plezier ontwerpen en realiseren wij nieuwe systemen die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Betrouwbaar

Bij elk computersysteem draait alles om betrouwbaarheid. Onze uitgebreide ervaring in grootschalige real-time transactiesystemen en onze kennis van de nieuwste techniek in programmeren en het Internet, dragen bij aan de betrouwbaarheid die wij bieden; zowel in onze producten als in onze persoonlijke benadering. En terecht, want er is niets zo frustrerend als verloren data of gemiste omzet.

Simpel

Bij Jewel Labs houden we van de uitdaging om de meest complexe problemen simpel in de oplossing te laten lijken. Sterker nog, we vinden dat computers precies om die reden gemaakt zijn. We staan voor simpelheid aan de gebruikerskant van het systeem –de complexiteit aan de achterkant regelen wij wel.

Gebruiksvriendelijk

Net als anderen, hebben we onze portie gehad van systemen waar niet mee te werken viel. We willen niet dat onze gebruikers ingewikkelde codes moeten onthouden om data uit ons systeem te halen, of te lang moeten wachten tot een verzoek is afgewikkeld. We geloven niet in systemen waarbij de gebruikers dagenlang getraind moeten worden voordat ze weten wat ze moeten doen.
We geloven in intuïtieve communicatie met de gebruikers, of ze het systeem nou vaak gebruiken of juist niet. Je ziet wat nodig is, drukt op de juiste knop en het werkt. Direct en foutloos.

Directie

Joost van Vollenhoven

Commercial Director. Joost startte na zijn studie bedrijfseconomie (UvA) als marketingtrainee bij Unilever. In 1996 kwam hij in aanraking met CRM en ontwikkelde voor het merk Robijn een nieuwe methode om CRM binnen Fast Moving Consumer Goods te gebruiken. Na bij Unilever verschillende leidinggevende marketingposities in binnen- en buitenland te hebben doorlopen, werd Joost in 2007 zakelijk directeur van het internationale modehuis Viktor & Rolf, waar hij onder andere betrokken was bij de verkoop van een meerderheidsaandeel in het bedrijf aan de Diesel Groep. Vanaf maart 2009 is Joost partner bij Jewel Labs waar hij verantwoordelijk is voor de commerciële zaken.

Lancelot Schaper

CIO. Schrijver, martial artist en filmliefhebber. Maar vooral een ervaren informaticus (UvA) met vele jaren ervaring in de architectuur van real-time, high-demand en bedrijfskritische applicaties. In 1996 was Lancelot betrokken bij de ontwikkeling en uitrol van het eerste virtuele warenhuis (IBM, ABN AMRO en Casema) waarbij ook de eerste secure payment (SET) in Nederland werd gedaan. Ook is hij co-auteur van twee specialistische redbooks van IBM/ITSO op het gebied van database integratie en transactionele systemen. Als onafhankelijk specialist heeft hij meerdere grote applicaties op zijn naam staan zoals het internationale transactiemanagement-systeem van Q-Park en een investeringsanalyse-applicatie voor onroerend goed. Lancelot is de oprichter van Jewel Labs dat zich sinds 2008 bezighoudt met de realisatie van het nieuwe generatie ticketing- en transactiesysteem Z-Tickets.

Bedrijfsnaam: Jewel Labs


Bedrijfsnaam:

Jewel Labs


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.