1.043 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage (Sport)marketing en communicatie Watersportverbond in Utrecht

13 oktober 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Recreatief / Sport / Toerisme
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ons verbond bestaat uit én maak zich sterk voor meer dan 400 aangesloten watersportorganisaties en circa 90.000 mensen. We zijn dagelijks bezig met de veiligheid en beschikbaarheid van vaarwater. Maar ook het stimuleren van jeugd en topsport behoren tot onze werkzaamheden.

Ter versterking van de afdeling Communicatie, Marketing, Sponsoring en Events (CMSE) zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele stagiair die helpt bij de (marketing)communicatie.

De functie:
Als stagiair bij de afdeling communicatie ga je aan de slag met het vinden, vastleggen en delen van verhalen over de watersport, onze aangesloten verenigingen, wedstrijden en onze topsporters. Je gaat je hierbij bezighouden met verschillende dagelijkse activiteiten:

  • Je gaat aan de slag met communicatieplannen, onze website(s), social media, PR, teksten, video en fotografie.

  • Je levert binnen de afdeling CMSE een bijdrage aan de totstandkoming van logistieke coördinatie van projecten en eventmanagement.

  • En verzorg je dagelijkse werkzaamheden zoals het bijhouden en verwerken van inkomend e-mailverkeer, het publiceren van artikelen/berichten en het beheer van de website.


Vereisten

Jouw profiel:
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, gezellige, creatieve stagiair met een MBO of HBO opleiding in de richting van (sport)marketing en/of communicatie. We zoeken iemand die zelfstandig werkt en iemand die creatief en foutloos kan schrijven. Je bent pro-actief, nauwkeurig, je neemt initiatief en bent niet bang om mensen te benaderen. Het werken in een team spreekt je aan, maar je kunt ook prima zelfstandig werken.

Wij bieden:

  • Een meeloopstage (3e jaars) of afstudeerstage (4e jaars) voor 32-40 uur per week met een stagevergoeding van €250 per maand.

  • Je komt terecht in een enthousiast en gedreven team en een boeiende leeromgeving die snel in ontwikkeling is.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Gezondheidszorg | Sport & Beweging
Stageperiode: In overleg
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Onze organisatie is de overkoepelende organisatie van de watersportverenigingen in Nederland. Maar liefst 460 verenigingen zijn aangesloten met een ledenaantal van ruim 100.000. Het diensten- en productenpakket is gericht op ondersteuning aan verenigingen en persoonlijke leden. Toervaren, Wedstrijdsport en Topzeilen zijn de hoofdsectoren, naast Jeugd en Opleiding en Communicatie. Op het kantoor van ons werken ruim twintig mensen.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.