788 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage Elektrotechniek productoptimalisatie elektronica in Regio Arnhem

15 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Arnhem
Soort werk: Elektrotechnisch / Electronica
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage Elektrotechniek productoptimalisatie elektronica hardware

Studeer jij elektrotechniek en ben je nog op zoek naar een leuke stage of afstudeeropdracht richting productoptimalisatie? Dan heeft dit bedrijf in de buurt van Arnhem een leuke uitdaging voor je! Je zult activiteiten ondernemen die te maken hebben met elektronica hardware. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan DMX (Design for Manufacturing and Design for Test). Lijkt jou dit wel wat? Reageer dan snel!

Tijdens deze uitdagende stageopdracht zul je je bezig gaan houden elektronica hardware. Het doel van de stage is om de huidige processen te optimaliseren. Hiermee wordt bedoeld dat jij als stagiair je in de bestaande innovatieve producten zult verdiepen om deze vervolgens beter te produceren en testbaar te maken. Hierbij zal de functionaliteit van het product blijven bestaan, maar zal je vooral bezig houden met DMX (Design for Manufacturing and Design for Test). Onder begeleiding van ervaren professionals zorg je ervoor dat de productie yield omhoog gaat en de productietijd omlaag.

Deze opdracht is zoals bovengenoemd geschikt voor zowel een meewerkstagiair als een afstudeerder! Afhankelijk van je kennis en kunnen zal je bijvoorbeeld meer worden begeleid of juist meer losgelaten worden in je werk.

Onze opdrachtgever levert hoogwaardige technologische producten aan OEM-ers in verschillende markten. Dit productieproces wordt intern verzorgd voor zowel eenvoudige als complexe toepassingen. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark met verschillende productielijnen. Productie en assemblage worden beide op locatie van de opdrachtgever gedaan waardoor jij inzicht krijgt in alle processen van A tot Z.

 

Vacaturenummer: 480


Vereisten

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie.

 • HBO Advanced Sensor Applications
 • HBO Automation; Motion Control; Sensors and Embedded Software
 • HBO Electrical Power Engineering
 • HBO Electronics: Design; Signals Systems
 • HBO Elektrotechniek
 • HBO Integrated Product Development
 • HBO Power: Generation; Distribution and Conversion
 • HBO Sound Engineering
 • WO Electrical Engineering
 • WO Elektrotechniek
 • HBO Automation; Motion Control; Sensors and Embedded Software
 • HBO Electronics: Design; Signals Systems
 • HBO Power: Generation; Distribution and Conversion

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018; Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.