712 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Business IT afstudeerstage richting optimalisatie automatisering in Regio Arnhem

17 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Arnhem
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Business IT afstudeeropdracht richting optimalisatie van automatiseringsprocessen
Studeer jij momenteel Business IT & Management of een studie die hieraan verwant is? Zit jij in je laatste studiejaar en ben je nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Wil je graag aan de slag bij een grote onderneming? Dan is dit bedrijf in de regio Arnhem op zoek naar jou! Het is een grote speler die actief is in de agrarische sector en voor hun IT afdeling zijn ze op zoek naar een afstudeerstagiair die onderzoek wil gaan doen naar automatiseringsprocessen binnen het bedrijf. Ben jij de student die zij zoeken? Reageer dan direct met je cv en motivatie!

Dit bedrijf maakt veel groei door. Hierdoor maken ze ook op IT gebied veranderingen door en om hier onderzoek naar te doen, zoeken ze een Business IT afstudeerder die hen hierbij gaat helpen.

Als afstudeerder ga jij onderzoek doen naar automatiseringsprocessen op IT gebied. Als eerste ga je in kaart brengen wat de huidige stand van zaken is. Vervolgens ga je onderzoeken hoe dit geoptimaliseerd kan worden. De precieze invulling van de opdracht zal verder in overleg met het bedrijf bepaald worden.

Het bedrijf biedt je uiteraard goede begeleiding tijdens je afstudeeropdracht.

Dit bedrijf is actief op agrarisch gebied en doet dit met circa 350 medewerkers. Er heerst een informele en fijne sfeer waar betrokken medewerkers werkzaam zijn.

 

 

Vacaturenummer: 4818


Vereisten

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie.

 • HBO Bedrijfskundige Informatica
 • HBO Business Process Management IT
 • HBO business IT en management
 • HBO Informatie dienstverlening en management
 • HBO Informatie en communicatie technologie
 • HBO Information Engineer
 • HBO Information Management
 • HBO Information Technology
 • HBO Vormgeving en ontwerp interactie
 • HBO Business & IT Managment
 • HBO Bedrijfswiskunde & ICT
 • WO Informatiekunde
 • WO Wiskunde
 • WO Business Process Management and IT

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.