989 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Laatstejaarsopdracht richting het schrijven van een marketingplan in Regio Doetinchem

27 september 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Doetinchem
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Laatstejaarsopdracht richting het schrijven van een marketingplan bij groot productiebedrijf

Doe jij een commerciële opleiding in de richting Marketing op HBO of WO niveau? Ben jij nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht waarbij je aan de slag gaat met het schrijven van een strategisch marketingplan? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Deze grote technische international bevindt zich in Doetinchem. Ze hebben zowel Europese als overzeese contacten. Het team is gemotiveerd en erg ervaren. Momenteel maken ze een snelle groei door en daarom zijn ze op zoek naar een ambitieuze afstudeerder die aan de slag wil gaan op de marketing afdeling. Durf jij deze uitdaging aan? Laat dan nu van je horen!

Dit bedrijf is de afgelopen jaar erg gegroeid en ze maken veel verandering door. Helaas is dit op het gebied van marketing achtergebleven en daarom zijn ze op zoek naar een afstudeerder die 50% van zijn tijd wil besteden aan een uitdagende afstudeeropdracht en 50% van zijn tijd wil besteden aan operationele activiteiten op de marketing afdeling.

Als afstudeerder zal je enerzijds aan de slag gaan met marketingactiviteiten samen met collega's. Zo ga je aan de slag met de website, voorbereidingen treffen voor verschillende marktonderzoeken, kennis opdoen voor bedrijven op het gebied van marketing en wat sales werkzaamheden. Daarnaast zal je de helft van je tijd aan de slag gaan met het schrijven van een marketingplan voor deze organisatie. Jij gaat namelijk een plan schrijven waardoor er meer structuur en vorm gegeven kan worden in hun marketing activiteiten.

Je zult opgenomen worden in een jong team, dat je in een korte tijd veel kennis zal bijbrengen. Kortom, een zeer veelzijdige afstudeerstage voor een marketing student!

De organisatie waarbij je terecht komt is een internationaal productiebedrijf dat gevestigd is in de omgeving van Doetinchem. Ze zijn werkzaam in de metaalsector. De sfeer intern is open en informeel. Door het enorme netwerk dat zij hebben, valt er binnen deze onderneming veel te leren en kun je veel ervaring op doen in de beginjaren van jouw carrière!

 

Vacaturenummer: 5138


Vereisten

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie.

 • HBO Small business en retail management
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018; Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Regio Doetinchem

Stagiair(e) Communicatieadviesbureau
Doetinchem
Afstudeerstage Marketing & Communicatie
Hengelo Gelderland

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.