1.003 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage (Afstudeer)opdracht richting embedded programmeren in C en C++ in Ede

17 december 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Ede
Soort werk: Elektrotechnisch / Electronica
Branche: Electrotechniek
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

(Afstudeer)opdracht richting embedded programmeren in C en C++ bij technische multinational

Volg jij een studie in de richting van Elektrotechniek of Technische Informatica en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer) stage? Wil jij graag aan de slag bij een technische multinational? Heb jij ervaring met programmeren in C en C++? Dan is deze organisatie iets voor jou! Dit bedrijf in Ede is op zoek naar iemand die zich graag aan het team wilt toevoegen. Lijkt jou dit leuk? Laat het ons weten door je CV en motivatie te sturen!

Deze technische multinational in Ede is de afgelopen tijd snel gegroeid. Door die snelle groei liggen er verschillende projecten die opgepakt dienen te worden. Daarom zijn zij op zoek naar een derde of-vierdejaars stagiair die het team komt versterken.

Als derdejaars meewerkstagiair ga jij je bezighouden met verschillend werkzaamheden. Je zult terecht komen in een team waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. In samenwerking met je collega's ga jij aan verschillende projecten werken waarbij je gaat programmeren in C en C++. Je gaat aan de slag op de afdeling engineering.

Als afstudeerder binnen dit bedrijf ga jij in overleg met de organisatie zelf de precieze invulling van jouw opdracht bespreken. De opdracht die jij op gaat pakken zal volledig in de richting van programmeren in C en C++ zijn. Vanuit het bedrijf is er begeleiding tijdens jouw gehele afstudeerperiode waardoor jij een goed onderzoek uit kunt voeren.

Dit bedrijf in Ede is internationaal actief en opereert in de technische sector. Binnen het bedrijf heerst er een fijne informele sfeer waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Zij leveren technische producten aan klanten door de hele wereld.

Vacaturenummer: 5437


Vereisten

Je volgt één van de onderstaande studies of een vergelijkbare opleiding:
 • Advanced Sensor Applications
 • Automation; Motion Control;Sensors and Embedded software
 • Electrical Power Engineering
 • Electronics: Design; Signal Systems
 • Elektrotechniek
 • Integrated Product Development
 • Power: Generation; Distribution and Conversion
 • Sound Engineering
 • Embedded Software Development
 • Industrial Automation
 • Informatiebeveiliging
 • Technische Informatica

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.