785 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht HRM richting recruitmentbeleid bij IT-bedrijf in Amsterdam

18 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht HRM richting recruitmentbeleid bij innovatieve organisatie in de IT

Ben jij een vierdejaarsstudent HRM en ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Heb jij affiniteit met recruitment of lijkt het je leuk hierin een project op te pakken bij een IT organisatie? Dan is dit bedrijf, specialist in het plaatsen van IT'ers, op zoek naar jou! Als afstudeerder ga je een project oppakken richting het recruitmentbeleid van de organisatie. Daarbij ga je op een 50/50 basis werkzaamheden oppakken en werken aan je opdracht. Er is in deze organisatie uitstekende begeleiding aanwezig. Ben jij sociaal vaardig en weet jij je weg te vinden met het in kaart brengen van kandidaatprofielen voor de opdrachtgever? Meld je dan direct aan met je CV en motivatie!

Deze groeiende organisatie wil hun recruitmentbeleid onder de loep nemen. Mochten er in de huidige manier van werken complicaties zitten, dan dienen deze verholpen te worden.

Als afstudeerder ga je op een 50/50 basis aan school werken en werkzaamheden oppakken. Je zal voor de organisatie taken gaan oppakken in het recruitmentproces, waarbij je gaat helpen met het vinden, contacteren en plaatsten van kandidaten bij bedrijven.

Voor de andere helft zal je een plan gaan schrijven dat de interne processen van de organisatie en de structureer in kaart brengt. Eigenlijk ga je het recruitmentbeleid van deze organisatie onder de loep nemen en onderzoeken. Waar zijn er mogelijkheden voor verbetering en optimalisatie. Hierbij ga je een interne en externe analyse uitvoeren.
Vervolgens ga je kijken of en hoe de mogelijke procesoptimalisatie kan plaatsvinden en deze implementeren of een advies uit brengen.

De organisatie biedt goede begeleiding aan afstudeerders aan.

De organisatie is met circa 25 mensen werkzaam en er heerst een informele werksfeer waardoor jij je snel op je plek zult voelen binnen het bedrijf. Het team bestaat uit ambitieuze en gemotiveerde collega's.

Vacaturenummer: 4780


Vereisten

Je volgt één van de onderstaande studies of een vergelijkbare opleiding:
  • HBO Human Resource Management
  • HBO P&O;HBO Personeel en arbeid
  • WO Arbeids- en Organisatiepsychologie
  • WO P&O
  • WO Personeelswetenschappen
  • WO Personeel en Arbeid
  • WO Human Resource Studies

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.