742 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht in de richting van Business IT bij groot IT-bed in Regio Amersfoort

23 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Amersfoort
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht in de richting van Business IT bij groot IT-bedrijf

Ben jij vierdejaars student informatica richting Business IT en opzoek naar een leerzame afstudeerstage? Lijkt het je een gave uitdaging om aan de slag te gaan bij een groot IT-bedrijf? Heb jij affiniteit met consultancy IT? Dan is dit bedrijf in de regio Amersfoort misschien wel iets voor jou! De organisatie zoekt een enthousiaste afstudeerder die voor hen in samenspraak een gave opdracht wil oppakken. Is je interesse gewekt? Laat dan iets horen en stuur direct je CV en motivatie op! 

Deze grote organisatie wil graag hun kennis delen met enthousiaste studenten en beiden daarom interessante mogelijkheden en gave opdrachten aan die een afstudeerder kan gaan oppakken.

Als afstudeerder ga je in samenspraak met het bedrijf een leuke opdracht formuleren die passend is aan jouw wensen en die van de organisatie. Deze opdracht zal vooral in de richting van IT Consultancy kant zijn. Het is van belang dat je communicatief sterk bent voor de positie.

Tijdens het uitvoeren van je project zal je begeleiding krijgen van ervaren professionals binnen de ICT-branche. Deze ervaring geeft jou de mogelijkheid met hen te sparren en adequate feedback te krijgen met het uitwerken van je opdracht. Hierdoor is er ook een nauwe samenwerking en zijn er korte lijntjes dat het algeheel gemakkelijker maakt.

De organisatie wil graag iemand die bereid is door te stromen na het afronden van de opleiding. Is dit niet mogelijk, dan is dit project niet interessant voor jou.

De organisatie is sinds 1997 actief in de ICT-markt en heeft meer dan 100 professionele werknemers in dienst. Ze richten zich op twee bedrijfstakken waarin ze zich hebben gespecialiseerd, Consultancy en Infrastructuur.

Vacaturenummer: 4708


Vereisten

Je volgt één van de onderstaande studies of een vergelijkbare opleiding:
 • HBO Bedrijfswiskunde en ICT
 • HBO Bestuurlijke informatiekunde
 • HBO Human Technology
 • HBO Informatiekunde
 • HBO Mens en informatiekunde
 • HBO Multimedia Design and Development
 • HBO Telematica
 • HBO Bedrijfskundige Informatica
 • HBO Business Process Management IT
 • HBO business IT en management
 • HBO Informatie dienstverlening en management
 • HBO Informatie en communicatie technologie
 • HBO Information Engineer
 • HBO Information Management
 • HBO Information Technology
 • HBO Vormgeving en ontwerp interactie
 • WO Business Process Management and IT

 

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.