1.141 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht richting opzetten marketingplan voor B2C markt in Regio Zutphen

13 augustus 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Zutphen
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting opzetten online marketingplan voor B2C markt


Studeer jij Bedrijfskunde of Marketing of een verwante studie en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Heb je affiniteit met online marketing en lijkt het je leuk om een online marketingplan voor de B2C markt te gaan schrijven? Dat kan bij dit bedrijf in de regio Zutphen! Het is een innovatief bedrijf, die zich gespecialiseerd heeft in een technische nichesector. Heb je interesse? Laat het snel weten door te reageren met je CV en motivatie!

Dit bedrijf in de regio Zutphen is een innovatieve organisatie die gespecialiseerd is in de ouderenzorg. Op dit moment zijn ze actief in de B2B markt en ze zouden dit graag uit willen breiden naar de B2C markt. Je krijgt als afstudeerder de kans om van A tot Z een strategisch online marketingplan op te stellen.

Als afstudeerder krijg je de mogelijkheid het huidige online marketingplan voor de B2B markt te optimaliseren en deze klaar te maken voor de toekomst. Je krijgt ook de kans om een nieuw online marketingplan op te zetten voor de B2C markt zodat ze zichzelf goed kunnen introduceren in deze nieuwe markt. Er zal onderzoek gedaan moeten worden naar de huidige online marketing activiteiten van het bedrijf en er zal gekeken moeten worden hoe het bedrijf zich in de toekomst kan profileren.

Dit bedrijf biedt uitstekende begeleiding. Je komt te werken in een toegewijd team met een informele sfeer.

Het bedrijf is een innovatieve organisatie, die zich gespecialiseerd heeft in een technische nichesector. Ze hebben de mogelijkheid om veel vernieuwende producten te ontwikkelen. Binnen deze niche hebben ze een zeer gerenommeerde naam en staan ze bekend als kwaliteitsspeler. Er werken op dit moment ongeveer 50 medewerkers. De cultuur is informeel en betrokken en er werken loyale, hardwerkende mensen met passie voor hun vak.

Vacaturenummer: 5200


Vereisten

Je volgt één van de onderstaande studies of een vergelijkbare opleiding:
 • HBO Bedrijfskunde;
 • HBO Small business en retail management;
 • WO Bedrijfskunde
 • HBO Commerciële economie;
 • HBO Consumentenstudies;
 • HBO Event Management;
 • HBO Food and Business;
 • HBO Marketing Management;
 • HBO Sport economie en communicatie;
 • HBO Visual Marketing;
 • HBO Vrijetijdsmanagement;
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.