1.112 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht TBK optimalisatie/inrichting van fabrieksproces in Regio Bergen op Zoom

7 mei 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Bergen op Zoom
Soort werk: Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht TBK richting optimalisatie en inrichting van fabrieksprocessen


Studeer jij in de richting van technische bedrijfskunde? Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht waarbij je aan de slag gaat met het optimaliseren en inrichten van fabrieksprocessen? Dit bedrijf is een technisch productiebedrijf in de regio van Bergen op Zoom en zij zoeken een vierdejaarsstagiair die hier graag mee aan de slag gaat. Interesse? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Onze klant wil een nieuwe fabriek gaan bouwen. Om alle productieprocessen hierbinnen goed in te richten, zijn ze op zoek naar een afstudeerstagiair die hier onderzoek naar wil gaan doen!

Als afstudeerstagiair ga jij als eerste onderzoeken hoe de processen nu zijn ingericht. Zijn deze effectief? Kunnen deze beter? Vervolgens ga je onderzoeken hoe de nieuwe fabriek er uit komt te zien en hoe deze het beste ingericht kan worden. Hoe veel ruimte is er? Wat is de optimale routing? Wat is de beste layout? Dit ga je vervolgens uitwerken in een implementatieadvies, en aan de hand hiervan kunnen zij de nieuwe fabriek optimaal inrichten!

Ze bieden je uiteraard goede begeleiding tijdens je afstudeeropdracht.

Dit bedrijf is een technisch productiebedrijf iets uit de buurt van Bergen op Zoom. De producten die zij maken worden geproduceerd door vakbekwame professionals en moderne machines. Op deze manier kunnen zij kwalitatief hoogstaande producten maken. Het bedrijf bestaat al meer dan honderd jaar en is begonnen als een klein familiebedrijfje.

Vacaturenummer: 4851


Vereisten

Je volgt één van de onderstaande studies of een vergelijkbare opleiding:
  • HBO Technische bedrijfskunde
  • WO Technische bedrijfskunde

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct; September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Regio Bergen op Zoom

Stagiaires gezocht voor Recreatie/Marketing/Welzijn/Onderwijs
Bruinisse
Stagiair(e) grafische vormgeving
Middelharnis

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.