991 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Derdejaars HRM meewerkstage bij groot internationaal bedrijf in Boxmeer

15 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Boxmeer
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Brede derdejaars HRM meewerkstage bij groot internationaal bedrijf

Ben jij een derdejaars student in de richting van HRM? Zoek je een brede meewerkstage waarin jij veel over je vakgebied kan leren? Dit internationale bedrijf in Boxmeer is op zoek naar een meewerkstagiair die bij hen aan de slag wil gaan en een uitdagende meewerkstage op wil pakken. Werk jij gestructureerd en planmatig en beheers jij de Engelse taal goed? Dan ben jij degene die het bedrijf zoekt en laat dan snel je cv en je motivatie achter!

Ter ondersteuning van hun HR afdeling is dit internationale bedrijf op zoek naar een derdejaars student die een brede stage op wil gaan pakken.

Als meewerkstagiair ga jij diverse werkzaamheden oppakken. Zo ga jij je bezighouden met adviseren over HR vraagstukken aan medewerkers van het bedrijf, recruitment werkzaamheden uitvoeren en diverse administratieve HR werkzaamheden. Hiernaast ga jij je bezighouden met de ontwikkeling van een trainingsprogramma voor het bedrijf. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van E-learning modules het vormgeven dan het programma. Kortom een erg brede meewerkstage!

Vanwege het internationale karakter van het bedrijf is het belangrijk dat je een goede beheersing hebt van de Engelse taal. Het bedrijf biedt je uiteraard goede begeleiding.

Het bedrijf is een sterk groeiende multinational met veel activiteiten in het buitenland. Ze richten zich op de agrarische markt op de gehele wereld. Binnen de organisatie is zeer veel kennis aanwezig en er heerst een informele sfeer.

Vacaturenummer: 5176


Vereisten

Je volgt één van de onderstaande studies of een vergelijkbare opleiding:
  • HBO Management Economie en Recht
  • HBO Human Resource Management
  • HBO P&O
  • HBO Personeel en arbeid
  • WO Arbeids en organisatie psychologie
  • WO P&O
  • WO Personeelswetenschappen

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.