1.195 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.HR meewerkstage bij internationale organisatie in Regio Zevenaar

12 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Zevenaar
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

HR meewerkstage bij internationale organisatie

Studeer jij HR of een soortgelijke studie en ben je op zoek naar een veelzijdige en leerzame derdejaarsstage? Deze internationale organisatie in de omgeving Zevenaar heeft verschillende HR-werkzaamheden openstaan en biedt je de mogelijkheid om samen met het bedrijf je eigen HR-stage samen te stellen. Zo kan jij je onder andere bezig gaan houden met tevredenheidsonderzoeken, duurzame inzetbaarheid en vraagstukken van medewerkers. Het HR team van deze organisatie bestaat uit betrokken medewerkers met veel kennis en expertise waarvan jij erg veel kunt leren. Ben jij geïnteresseerd in deze organisatie en wil jij graag een brede meewerkstage oppakken? Reageer dan met cv en motivatie!

De afdeling HR van deze internationale organisatie houdt zich bezig met verschillende soorten werkzaamheden. Ze bieden jou dan ook de kans je voorkeur aan te geven en deel uit te gaan maken van dit betrokken team.

Als meewerkstagiair ga je aan de slag met diverse werkzaamheden. Zo ga je meekijken bij het organiseren van de trainingen die georganiseerd worden voor het personeel, maar ook bij het personeelsbeleid, de duurzame inzetbaarheid en bij tevredenheidsonderzoeken binnen deze organisatie. Daarnaast kan je ook aan de slag met de nieuwe AVG privacywetgeving en vraagstukken van medewerkers.

Tijdens een gesprek met het bedrijf zul je aan de hand van jouw interesses en vaardigheden een opdrachten samenstellen. Een vereiste is een goede beheersing van MS Office. Je zult goed begeleid worden en in een prettige werkomgeving aan de slag gaan.

Het is een internationale technische organisatie uit de regio Zevenaar. Er is goede begeleiding op niveau aanwezig. Zij zijn op zoek naar een leuke vlotte stagiair om het team te versterken. Durf jij de uitdaging aan?

Vacaturenummer: 3959


Vereisten

Je volgt één van de onderstaande studies of een vergelijkbare opleiding:
  • HBO Management Economie en Recht
  • HBO Human Resource Management
  • HBO P&O
  • HBO Personeel en arbeid
  • WO Arbeids en organisatie psychologie
  • WO P&O
  • WO Personeelswetenschappen

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Regio Zevenaar

Stagiaire Commericeel medewerker
's-Heerenberg
Stagiaire Junior-Accountmanager
's-Heerenberg

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.