1.059 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage bouwkunde richting calculatie en werkvoorbereiding in Utrecht

5 februari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: Bouw- of civiel technisch
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Meewerkstage bouwkunde richting calculatie en werkvoorbereiding


Studeer jij bouwkunde en ben je op zoek naar een meewerkstage waarbij je aan de slag gaat met calculatie en werkvoorbereiding? Heb je affiniteit met onderhoud en renovatie? Zoek niet verder, dit bedrijf uit Utrecht heeft een mooie meewerkstage beschikbaar. Interesse? Reageer snel met motivatie en cv!

Deze technische dienstverlener is op zoek naar een enthousiaste meewerkstagiair die graag bij hen aan de slag wil gaan met calculatie en werkvoorbereiding.

Als meewerkstagiair vorm jij de schakel tussen voorbereiding en uitvoering. Waar jij je mee bezig gaat houden is de realisatie van de onderhoudsprojecten, hier zul je van A tot Z bij betrokken zijn. De werkwijze is klantgericht en oplossingsgericht waarbij je in weet te spelen op nieuwe kansen.

Binnen de organisatie werk je met een team van gemotiveerde collega's in een prettige werkomgeving. Zij bieden je dan ook goede begeleiding tijdens je stage!

Het bedrijf is een bekende technische dienstverlener in regio Utrecht. Het bedrijf is innovatief en zoekt altijd mogelijkheden in nieuwe markten. Er heerst een echte no-nonsense sfeer en open bedrijfscultuur.

Vacaturenummer: 4710


Vereisten

Je volgt één van de onderstaande studies of een vergelijkbare opleiding:
  • HBO Bouwkunde
  • HBO Bouwtechnische bedrijfskunde
  • HBO Commercieel ingenieur
  • HBO Constructiestudies
  • WO Bouwkunde

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.