1.097 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht Technische Natuurkunde bij professioneel produc in Regio Eindhoven

7 mei 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Eindhoven
Soort werk: Elektrotechnisch / Electronica
Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht Technische Natuurkunde bij professioneel productiebedrijf

 

Volg jij momenteel een opleiding in de richting van Technische Natuurkunde en wil jij graag een afstudeeropdracht oppakken bij een innovatief productiebedrijf? Onze relatie in de regio van Eindhoven opereert in de high-tech markt en is op zoek naar een ambitieuze en gemotiveerde afstudeerder die het leuk vindt om een opdracht op te pakken binnen deze markt. Wat voor opdracht je precies zal gaan oppakken, wordt in samenspraak met het bedrijf geformuleerd. De organisatie biedt vele mogelijkheden, dus er zal altijd wel iets interessants tussen zitten! Ben je geïnteresseerd in deze afstudeerstage? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Dit bedrijf heeft vaak mooie opdrachten liggen en jij kan als afstudeerder één van deze opdrachten gaan oppakken.

Voor het technische product dat dit bedrijf ontwikkelt, hebben ze zelf ook machines ontwikkeld die het product kunnen produceren en bewerken. Ze zijn continu bezig met de doorontwikkeling van deze machines en daarnaast ook met het ontwikkelen van nieuwe machines. Hiervoor hebben ze diverse werktuigbouwkundige in dienst.

Als technisch natuurkundige zal jij gaan onderzoek of de nieuwe machines ook natuurkundig mogelijk zijn. Je zal daarnaast waar nodig ook advies geven over de verbetering hiervan en uitzoeken wat er binnen de markt allemaal mogelijk is en waar rekening mee gehouden moet worden.

Bij het formuleren van de opdracht zal er echt gekeken worden naar jouw interesses en de behoeftes van het bedrijf.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van een technisch product. Het is een leuk bedrijf om te werken en ze kunnen jou de juiste begeleiding bieden.

Vacaturenummer: 4416


Vereisten

Je volgt één van de onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Technische natuurkunde;
  • WO Technische Natuurkunde

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Regio Eindhoven

Afstudeeropdracht Werktuigbouwkunde bij innovatief productiebedri
Regio Eindhoven
Marketing en Commerciële stage
Bladel

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.