743 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage consultant bij internationaal consultancybedrijf in regio Amersfoort

17 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): regio Amersfoort
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeerstage consultant bij internationaal consultancybedrijf

Ben jij een vierdejaars student business IT? Zoek je een uitdagende afstudeerstage? Wil jij je graag ontwikkelen in de consultancy? Dan is deze afstudeerstage iets voor jou! Dit consultancybedrijf in de regio Amersfoort is op zoek naar een afstudeerstagiair die hen bij projecten komt ondersteunen. Ze zijn internationaal actief en je gaat samen met een gemotiveerd team aan de slag op het gebied van ERP systemen. Ben jij de afstudeerder die ze zoeken? Reageer dan snel met je cv en motivatie! 

Job Summary & Responsibilities
Dit consultancybedrijf is op zoek naar een extra kracht die zich gaat bezighouden met klantgerichte projecten rondom ERP-systemen. Ze zoeken een gemotiveerde afstudeerder die niet bang is voor klantcontact en die leergierig is. Studenten met kennis van JD Edwards zijn extra interessant voor dit bedrijf.

Als afstudeerder zul je een groot project oppakken. Samen met dit bedrijf ga je de benodigde vaardigheden en kennis overleggen en ga je aan de hand daarvan een afstudeeropdracht samenstellen. Het project zal betrekking hebben op ERP implementaties. Aan jou de taak dit zo soepel mogelijk te laten verlopen en het bedrijf van passend advies te voorzien. Dit kan van toepassing zijn op zowel nationale als internationale klanten.

Het bedrijf biedt je een goede begeleiding met mogelijke doorgroeimogelijkheden.

Dit consultancybedrijf houdt zich bezig op het gebied van Oracle ERP implementaties. Ze zijn vooral actief in de Benelux, maar hebben ook klanten in de rest van Europa. Het team bestaat uit gemotiveerde specialisten die zich voor de 100% inzetten voor het bedrijf.

 

Vacaturenummer: 2735


Vereisten

Je volgt één van de onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Bedrijfskundige Informatica
  • HBO Business Process Management IT
  • HBO business IT en management
  • HBO Informatie dienstverlening en management
  • HBO Informatie en communicatie technologie
  • HBO Information Engineer
  • HBO Information Management
  • HBO Information Technology
  • HBO Vormgeving en ontwerp interactie
  • HBO business IT en management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.