991 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage marketing richting branding in Regio Amersfoort

10 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Amersfoort
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeerstage marketing richting branding

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarbij jij je bezig gaat houden met een stuk branding? Dit bedrijf in de regio Amersfoort is op zoek naar een afstudeerstagiair die zich zowel met onderzoek als implementatie bezig gaat houden. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Dit bedrijf is begonnen met het verplaatsen van de marketingactiviteiten naar een ander deel van de organisatie. Voor deze verplaatsing moet nog veel gedaan worden. Tijdens je afstudeerstage ga jij je hiermee bezighouden.

Je afstudeerstage zal uit twee delen bestaan. Aan de ene kant ga jij je bezighouden met een stuk implementatie. Ze hebben reeds een plan geschreven voor deze verplaatsing, en jij gaat de implementatie hiervan verzorgen. Aan de andere kant ga jij je bezighouden met een stuk onderzoek. Zo zijn nog niet alle punten van het plan even diep uitgewerkt. Zo kun jij je bijvoorbeeld bezig gaan houden met vragen als: Hoe kunnen de marketingactiviteiten het beste neergezet worden? Hoe kunnen ze de huidige middelen beter inzetten om meer bekendheid te genereren?

Kortom een zeer interessante en uitdagende afstudeerstage voor iemand die van aanpakken weet. Gezien de aard van de afstudeerstage is het wel belangrijk dat je de helft van je tijd bereid bent om mee te werken binnen het bedrijf aan de implementatie, de overige helft kun je dan aan je afstudeeronderzoek besteden.

Dit bedrijf is meer dan alleen een familiebedrijf. Met de expertise die binnen de onderneming aanwezig is, worden veel gecompliceerde en veeleisende projecten aangenomen en uitgevoerd, zowel in het binnen- als buitenland. Er heerst een warme en open cultuur en sociale contacten worden erg op prijs gesteld. Met andere woorden, het is een fantastisch familiebedrijf waar hart voor de zaak erg wordt gewaardeerd.

Vacaturenummer: 4618


Vereisten

Je volgt één van de onderstaande of een vergelijkbare studie:

 • HBO Bedrijfskunde
 • HBO Bedrijfskunde & Management
 • HBO Small business en retail management
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.