785 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage richting Big Data bij consultancybedrijf in Regio Apeldoorn

15 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Apeldoorn
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeerstage richting Big Data bij vooruitstrevend consultancybedrijf

Zoek jij een afstudeeropdracht waarbij je aan de slag gaat met Big Data? Dit bedrijf in de regio Apeldoorn is op zoek naar een afstudeerstagiair die aan de slag gaat met het toepassen van big data technologieën op hun producten. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Door de software die dit bedrijf ontwikkeld, hebben zij heel veel data. Om deze data goed te kunnen analyseren en gebruiken, zijn ze op zoek naar een afstudeerstagiair die hiernaar onderzoek gaat doen.

Als afstudeerstagiair ga jij in kaart brengen welke big data technologieën er allemaal op ze markt zijn. Vervolgens ga je kijken hoe deze technologieën ontworpen en ingepast kunnen worden binnen de huidige software die ze hebben. Het doel is om een prototype te kunnen ontwikkelen waarin de toepasbaarheid van deze technologieën aangetoond kan worden.

Het is een uitdagende opdracht waarbij veel verantwoordelijkheid krijgt. Ze bieden je daarnaast natuurlijk goede begeleiding tijdens je afstudeerstage!

De organisatie is een toonaangevende ICT organisatie. Ze hebben zich gespecialiseerd op het maken van hoogstaande software. Ze staan erg goed in de markt bekend. Ze hebben intern een erg fijne en informele sfeer.

Vacaturenummer: 3579


Vereisten

Je volgt één van de onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • Bedrijfskundige Informatica
  • Business Process Management IT
  • Informatie dienstverlening en management
  • Informatie en communicatie technologie
  • Information engineer
  • Information management
  • Information technology
  • Vormgeving en ontwerp interactie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.