1.037 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Derdejaarsstage Bouwkunde in AutoCAD bij familiebedrijf in Alphen aan den Rijn

5 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Alphen aan den Rijn
Soort werk: Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Derdejaarsstage Bouwkunde in AutoCAD bij familiebedrijf


Ben jij een derdejaars bouwkundestudent die op zoek is naar een leuke en leerzame stage? Lijkt het je leuk om een stage in de richting van technisch tekenen op te pakken? Dan ben je bij deze organisatie aan het juiste adres! Het betreft een technisch en innovatief bedrijf in Alphen aan de Rijn met gedreven en gemotiveerde medewerkers. Ze zijn op zoek naar een bouwkundige die ervaring heeft met het tekenprogramma AutoCAD en het leuk vindt om zichzelf hierin verder te verdiepen en te ontwikkelen. Geïnteresseerd? Laat dan nu wat van je horen door je cv en motivatie achter te laten! 

Het bedrijf maakt nog steeds een mooie groei door en kunnen daarom de versterking van een enthousiaste stagiaire goed gebruiken.

Als stagiair zul je tijdens jouw stage binnen deze organisatie veel gaan werken met AutoCAD. Het is dan ook een vereiste dat je dit tekenprogramma beheerst, aangezien je er dagelijks mee in aanraking zult komen voor divers tekenwerk. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te gaan op bouwkundige opnames, die je vervolgens uit zal gaan werken en zal je een team van bouwkundige adviseurs gaan ondersteunen.

Je zal terecht komen in een team van professionals, die jou door de vele kennis die ze hebben van hun vakgebied, uitstekend kunnen begeleiden. Het zal een erg leuke en leerzame stage zijn, waarbij jij de kans krijgt om je theoretische kennis in de praktijk te gaan brengen.

De organisatie waar je bij terecht komt is een familiebedrijf uit Alphen aan den Rijn. De onderneming bestaat uit gemotiveerde medewerkers die ervoor open staan om jou veel te leren! Sta jij open voor deze uitdaging? Reageer dan nu!

Vacaturenummer: 2389


Vereisten

Je volgt één van de onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Bouwkunde
  • WO Bouwkunde

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Alphen aan den Rijn

Grafisch vormgever
Leiden
Stagiair HBO| ICT | €400,- a €600,-
Leiden/Rotterdam
Commerciële Verkoopstage
Hazerswoude-Rijndijk
Logistiek en Orderverwerking stage
Hazerswoude-Rijndijk
Content Marketing Stage
Hazerswoude-Rijndijk

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.