736 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.HRM afstudeeropdracht optimalisering bij technische organisatie in Regio Schiphol

17 juni 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Schiphol
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

HRM afstudeeropdracht richting optimalisering bij technische organisatie

Volg jij een opleiding in de richting van HRM en ben je op zoek naar een vierdejaarsopdracht? Wil je graag aan de slag bij een innovatieve en snelgroeiende organisatie? Dat kan bij dit productiebedrijf gelegen in de regio Schiphol! Het bedrijf is de laatste jaren hard gegroeid en merkt nu dat hun personeelshandboek wel erg verouderd is. Daarom zijn ze op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die dit proces voor hen onder de loep wil gaan nemen. Heb je interesse in deze opdracht? Laat het ons dan snel weten door je CV en motivatie naar ons toe te sturen!

De organisatie merkt dat een aantal HRM processen verouderd zijn en wil dit graag gaan optimaliseren. Daarom zijn ze op zoek naar een afstudeerder die hiermee aan de slag wil gaan.

Als afstudeerder ga jij het personeelshandboek onder handen nemen. Het is de bedoeling dat je het hele proces onder de loep gaat nemen en het bestaande handboek gaat actualiseren en moderniseren. De precieze afbakening van je opdracht zal je gaan vaststellen in samenspraak met het bedrijf.

Binnen de organisatie zal goede begeleiding aanwezig zijn, zodat jij jouw afstudeerperiode succesvol af kunt ronden. Ben jij iemand met een hands-on mentaliteit en een proactieve werkhouding? Dan is dit iets voor jou!

Deze organisatie is een technische productiebedrijf gelinkt aan de agrarische sector. Ze zijn wereldwijd actief. De organisatie bestaat uit een klein team, met een informele sfeer.

 

Vacaturenummer: 4965


Vereisten

Je volgt één van de onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Human Resource Management
  • HBO P&O
  • HBO Personeel en arbeid
  • WO P&O
  • WO Personeel en Arbeid
  • WO Personeelswetenschappen

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.